Win kaarten voor Reggae Rotterdam

Foto van 'Metro'

24 MEI 2017

Het eerste Reggae festival in Rotterdam wordt een feestje! Laat je op 30 juli onderdompelen in cultuur, muziek en entertainment. Luister muziek in het reggae-genre, terwijl je ondertussen geniet van de gerechten van de lokale foodtrucks.

Line-up

Grote namen betreden het podium tijdens Reggae Rotterdam Onder meer de legendarisch Alpha Blondy, Gentleman, Eek-A-Mouse, Beenie Man, Wayne Wonder, Sister Nancy en nationale reggaehelden Kenny B en Sabrina Starke zijn present. Maar de line-up bestaat uit nog meer bijzondere, verrassende en toffe acts.

Locatie

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow

Het Park (bij de Euromast) is het decor van het grote festival waar maar liefst 15.000 bezoekers terecht kunnen. De groene weides worden omgetoverd tot een oase van reggae. 'Door een unieke aankleding willen wij een sfeer creëren waarbij bezoekers zichzelf voor een dagje in Kingston wanen', aldus de organisatie. Het Park is goed bereikbaar met het OV en met de auto.

Stages

Relaxte roots, energieke dancehall tot en met een knallende dub. Op de drie podia in Het Park worden de verschillende stromingen binnen de Reggae omarmd. Alles komt voorbij, maar natuurlijk wel onder het welbekende motto One Love.

Voor iedereen

Iedereen is welkom op festival. Ook jonge muziekliefhebbers. Tot en met 10 jaar kunnen bezoekers zelfs gratis naar binnen! Op het festivalterrein zijn diverse activiteiten, zodat zelfs de jongste reggaeliefhebber een topdag heeft. Het festival sluit een weekend vol zomerse beats af door direct na het Zomercarnaval de eerste editie te introduceren aan het Nederlandse festivalpubliek. Op deze manier luidt Reggae Rotterdam de Rotterdamse zomer in op een feestelijke wijze.

Win kaarten

Metro staat in het teken van festivals en geeft kaarten weg!

Deze actie is gesloten. Alleen de winnaars worden geïnformeerd.


Views

0

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow

10 euro korting op Parkpop Saturday Night

Foto van 'Metro'

GISTEREN

Metro heeft een speciale actie voor jou! Een exclusieve korting van maar liefst € 10,- op Parkpop Saturday Night. Je betaalt dan € 25,- voor een kaartje (excl. € 3,50 reserveringskosten) i.p.v. € 35,- (excl. € 3,50 reserveringskosten). Hoe kun je van deze korting gebruik maken? Reserveer direct via Ticket Master en vul de volgende kortingscode in: MPPSN18

Let op: Metro heeft een beperkt aantal tickets ingekocht, dus wees er snel bij, want OP=OP. De actie is boekbaar van 21 februari tot en met 6 maart 2018. Meer informatie: www.parkpopsaturdaynight.nl.


Views

0

Win 6 kaarten voor Feyenoord - AZ

Foto van 'Metro'

20 FEB 2018

Wil jij samen met 5 vrienden naar Feyenoord - AZ op 11 maart in De Kuip? Laat ons dan in een video zien waar jij goed in bent! Blink je uit in een sport? Of kun je bijvoorbeeld een gave truc? Wij zijn erg benieuwd naar jouw talent! Verzamel vervolgens zoveel mogelijk stemmen op jouw inzending en wie weet ben jij één van de drie winnaars van dit luxe wedstrijdarrangement bestaande uit 6 luxe zitplaatsen, een hapje en een drankje.

Hoe kun je meedoen?

  • Upload hier je video (maximale duur van 1 minuut)
  • Roep je vrienden op om te stemmen op jouw video!
  • Op 5 maart om 17 uur sluit de actie. De drie inzendingen met de meeste stemmen winnen het luxe wedstrijdarrangement!

Succes! We zijn erg benieuwd waar jij goed in bent.


Views

4

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow

Win unieke Feyenoord-kaarten

Foto van 'Metro'

13 FEB 2018

Op zondag 18 februari om 14:30 uur speelt Feyenoord thuis tegen Heracles Almelo. Metro geeft in samenwerking met Heineken een unieke prijs weg. Jij kunt straks met drie vrienden voorafgaand aan de wedstrijd op het veld staan! Daarnaast win je kaarten voor de wedstrijd, een gesigneerd shirt en een mooie sjaal. Je krijgt ook nog een tour door De Kuip en een hapje en een drankje. Kortom: een unieke ervaring!

Deze actie is verlopen. De winnaar wordt geïnformeerd.


Views

0

Win kaarten voor Feyenoord - Heracles Almelo

Foto van 'Metro'

12 FEB 2018

Zondag 18 februari om 14:30 uur speelt Feyenoord thuis tegen Heracles Almelo. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Ga snel naar onze app en doe mee met de winactie! Heb je de Metro-app nog niet gedownload? Dat kun je via onderstaande links doen:

Download in de App Store (IOS)

Download in Google Play (Android)

Deze actie is verlopen. De winnaars worden geïnformeerd.


Views

0

WIn unieke Feyenoord-kaarten

Foto van 'Metro'

1 FEB 2018

Op donderdag 8 februari om 20:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen FC Groningen. Metro geeft in samenwerking met Heineken een unieke prijs weg. Jij kunt straks met drie vrienden voorafgaand aan de wedstrijd op het veld staan! Daarnaast win je kaarten voor de wedstrijd, een gesigneerd shirt en een mooie sjaal. Je krijgt ook nog een tour door De Kuip en een hapje en een drankje. Kortom: een unieke ervaring!

Deze actie is verlopen. De winnaar wordt geïnformeerd.


Views

0

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow

Win kaarten voor Feyenoord - FC Groningen

Foto van 'Metro'

31 JAN 2018

Donderdag 8 februari om 20:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen FC Groningen. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Ga snel naar onze app en doe mee met de winactie! Heb je de Metro-app nog niet gedownload? Dat kun je via onderstaande links doen:

Download in de App Store (IOS)

Download in Google Play (Android)

Deze actie is verlopen. De winnaars worden geïnformeerd.


Views

6

Win unieke Feyenoord-kaarten

Foto van 'Metro'

23 JAN 2018

Op zondag 28 januari om 14:30 uur speelt Feyenoord thuis tegen ADO Den Haag. Metro geeft in samenwerking met Heineken een unieke prijs weg. Jij kunt straks met drie vrienden voorafgaand aan de wedstrijd op het veld staan! Daarnaast win je kaarten voor de wedstrijd, een gesigneerd shirt en een mooie sjaal. Je krijgt ook nog een tour door De Kuip en een hapje en een drankje. Kortom: een unieke ervaring! Deze actie is verlopen. De winnaar wordt geïnformeerd.


Views

0