Win kaarten voor Reggae Rotterdam

Foto van 'Metro'

Metro

24 MEI 2017

Het eerste Reggae festival in Rotterdam wordt een feestje! Laat je op 30 juli onderdompelen in cultuur, muziek en entertainment. Luister muziek in het reggae-genre, terwijl je ondertussen geniet van de gerechten van de lokale foodtrucks.

Line-up

Grote namen betreden het podium tijdens Reggae Rotterdam Onder meer de legendarisch Alpha Blondy, Gentleman, Eek-A-Mouse, Beenie Man, Wayne Wonder, Sister Nancy en nationale reggaehelden Kenny B en Sabrina Starke zijn present. Maar de line-up bestaat uit nog meer bijzondere, verrassende en toffe acts.

Locatie

Het Park (bij de Euromast) is het decor van het grote festival waar maar liefst 15.000 bezoekers terecht kunnen. De groene weides worden omgetoverd tot een oase van reggae. 'Door een unieke aankleding willen wij een sfeer creëren waarbij bezoekers zichzelf voor een dagje in Kingston wanen', aldus de organisatie. Het Park is goed bereikbaar met het OV en met de auto.

Stages

Relaxte roots, energieke dancehall tot en met een knallende dub. Op de drie podia in Het Park worden de verschillende stromingen binnen de Reggae omarmd. Alles komt voorbij, maar natuurlijk wel onder het welbekende motto One Love.

Voor iedereen

Iedereen is welkom op festival. Ook jonge muziekliefhebbers. Tot en met 10 jaar kunnen bezoekers zelfs gratis naar binnen! Op het festivalterrein zijn diverse activiteiten, zodat zelfs de jongste reggaeliefhebber een topdag heeft. Het festival sluit een weekend vol zomerse beats af door direct na het Zomercarnaval de eerste editie te introduceren aan het Nederlandse festivalpubliek. Op deze manier luidt Reggae Rotterdam de Rotterdamse zomer in op een feestelijke wijze.

Win kaarten

Metro staat in het teken van festivals en geeft kaarten weg!

Deze actie is gesloten. Alleen de winnaars worden geïnformeerd.


Log in om een reactie te plaatsen

Views

0

Win kaarten voor Feyenoord - Heerenveen

Foto van 'Metro'

Metro

7 DEC 2017

Woensdag 13 december om 20.45 uur speelt Feyenoord thuis tegen Heerenveen. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Ga snel naar onze app en doe mee met de winactie! Heb je de Metro-app nog niet gedownload? Dat kun je via onderstaande links doen:

Download in de App Store (IOS)

Win kaarten voor het Sushi Festival in Eindhoven

Foto van 'Metro'

Metro

29 NOV 2017

Ben jij dol op sushi?

Het grootste Sushi Festival van Europa is 23 en 24 december in Eindhoven te vinden. Proef sushi-creaties die je nog nooit eerder geproefd hebt! Denk hierbij aan sushi donuts, sushi pizza, sushi taco, sushi burgers & sushi burrito’s. Naast sushi zijn er ook sake en sushi workshops, Aziatische stands en een gehele kerstmarkt area!

Win unieke Feyenoord-kaarten

Foto van 'Metro'

Metro

29 NOV 2017

Op zaterdag 2 december om 20:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen Vitesse. Metro geeft in samenwerking met Heineken een unieke prijs weg. Jij kunt straks met drie vrienden voorafgaand aan de wedstrijd op het veld staan! Daarnaast win je kaarten voor de wedstrijd, een gesigneerd shirt en een mooie sjaal. Je krijgt ook nog een tour door De Kuip en een hapje en een drankje. Kortom: een unieke ervaring!

Deze actie is gesloten. De winnaar wordt geïnformeerd.


Log in om een reactie te plaatsen

Views

0

Win kaarten voor Feyenoord - Vitesse

Foto van 'Marten de Kroon'

Marten de Kroon

27 NOV 2017

Zaterdag 2 december om 20:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen Vitesse. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Ga snel naar onze app en doe mee met de winactie! Heb je de Metro-app nog niet gedownload? Dat kun je via onderstaande links doen:

Download in de App Store (IOS)

Vind de gouden envelop en sport een half jaar gratis

Foto van 'Metro'

Metro

21 NOV 2017

Deze coupon-actie wil je niet missen! OneFit -het leukste sport abonnement aller tijden- en Metro verstoppen 12 enveloppen op een centrale sportlocatie in Rotterdam.

Met OneFit kun je sporten wanneer, waar en met wie je wilt. Zoals je series kijkt dus, maar dan zonder je kat op schoot. Je kan terecht bij honderden premium gyms en studio’s in jouw stad. Elke dag heb je keuze uit duizenden workouts.

Win kaarten voor Feyenoord - VVV-Venlo

Foto van 'Metro'

Metro

15 NOV 2017

Zaterdag 18 november om 18:30 uur speelt Feyenoord thuis tegen VVV-Venlo. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Ga snel naar onze app en doe mee met de winactie! Heb je de Metro-app nog niet gedownload? Dat kun je via onderstaande links doen:

Download in de App Store (IOS)

Win Meet & Greet met Youtube-oprichter Chad Hurley

Foto van 'Metro'

Metro

27 NOV 2017

Chad Hurley activeerde samen met twee PayPal collega’s op 14 februari 2005 de url www.youtube.com. Achttien maanden later verkocht het drietal de website voor 1,65 miljard dollar aan Google. Hoe kon hun bedrijf zo snel groeien? Wat was de sleutel tot succes?