Win kaarten voor Masterclass van The Royal Family

12 mei 2017 om 12:44 door Metro
Win kaarten voor Masterclass van The Royal Family
The Royal Family in Justin Bieber's Sorry

„Is it too late now to say sorry?” Niet alleen de track was een hit, ook de clip Sorry van Justin Bieber is met bijna 2,5 miljard views één van de meest bekeken clips op YouTube. En dat terwijl Bieber zelf niet eens in de clip te zien is; de dansers van The Royal Family stelen de show. Zaterdag 13 mei zijn ze in Nederland en jij kunt kaartjes winnen voor een exclusieve masterclass!

 

Workshop

De bekende dansgroep is dit weekend in Nederland en op de KAF academie in Almere zullen de dansers een workshop geven. De meiden spelen de hoofdrol met hun herkenbare, kleurrijke outfits en indrukwekkende danschoreografie. Ook in de recente video van Jason Derulo (Swalla) laten ze zich weer van hun beste kant zien. The Royal Family is al drie keer op een rij wereldkampioen hiphop geworden.

Wil jij ook tips en trucs van de echte pro's? Vul dan voor 17.00 het formulier in en maak kans op kaarten. De workshops zijn op de KAF Academie in Almere. Het tijdstip wordt nog bekendgemaakt, maar hou tussen 12.00 en 16.00 vrij.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!