Winacties

Win kaarten voor Masterclass van The Royal Family

The Royal Family in Justin Bieber's Sorry

Foto van 'Metro'

12 MEI 2017

„Is it too late now to say sorry?” Niet alleen de track was een hit, ook de clip Sorry van Justin Bieber is met bijna 2,5 miljard views één van de meest bekeken clips op YouTube. En dat terwijl Bieber zelf niet eens in de clip te zien is; de dansers van The Royal Family stelen de show. Zaterdag 13 mei zijn ze in Nederland en jij kunt kaartjes winnen voor een exclusieve masterclass!

Workshop

De bekende dansgroep is dit weekend in Nederland en op de KAF academie in Almere zullen de dansers een workshop geven. De meiden spelen de hoofdrol met hun herkenbare, kleurrijke outfits en indrukwekkende danschoreografie. Ook in de recente video van Jason Derulo (Swalla) laten ze zich weer van hun beste kant zien. The Royal Family is al drie keer op een rij wereldkampioen hiphop geworden.

Wil jij ook tips en trucs van de echte pro's? Vul dan voor 17.00 het formulier in en maak kans op kaarten. De workshops zijn op de KAF Academie in Almere. Het tijdstip wordt nog bekendgemaakt, maar hou tussen 12.00 en 16.00 vrij.


Views

92

Win kaarten voor Feyenoord - Vitesse

Foto van 'Metro'

24 SEP 2018

Zondag 30 september om 16:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen Vitesse. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Views

600+

Huawei-fotoquiz was voor Marijke een peulenschil

Huawei-fotoquiz was voor Marijke een peulenschil

Huawei-fotoquiz. Foto: ANP.

Foto van 'Julia Onclin'

20 SEP 2018

Marijke Bizot (55) uit Borculo is de gelukkige winnares van een fotoquiz van Metro en Huawei, de nummer 2-smartphoneproducent ter wereld . Zij heeft door mee te doen aan de fotoquiz een gloednieuwe Huawei P20 Pro in the pocket. ,,Ik had er helemaal niet meer op gerekend en was al bijna vergeten dat ik had meegedaan. Echt superleuk”, zegt Marijke met een lach. Bij de quiz moest zij telkens tussen twee foto’s kiezen: welke foto was door een influencer met de P20 Pro gemaakt en welke niet. Bizot had alle antwoorden goed, in de snelste tijd.

Vervanging

Marijke vindt het leuk om af en toe ‘zelf een plaatje te schieten’. Ze maakt vooral vakantiefoto’s, maar ook het luchtballonfestival in de buurt legt ze vast. Haar inmiddels oude telefoon is dringend aan vervanging toe en de gewonnen Huawei komt als geroepen. ,,Ik denk dat ik er behoorlijk op vooruit ga qua beeld en mogelijkheden.” Die oude smartphone van Marijke gaat traditiegetrouw naar een volgende eigenaar. ,,Mijn vorige telefoon is naar de buurvrouw gegaan. Ze is er nog steeds blij mee.”


Views

400+

Kan een smartphone je digitale zakelijke partner zijn?

Een smartphone die ook je digitale zakenpartner is

In samenwerking met Huawei

18 SEP 2018

Speciaal ontwikkeld voor de ambitieuze young professional: de nieuwste Mate 20 lite smartphone van Huawei. De vraag of je smartphone ook je digitale zakenpartner kan zijn kan met deze serie direct met ‘ja’ worden beantwoord. Die young professionals hebben uiteraard te maken met tal van zakelijke partners in levenden lijve, maar zij hebben er nu ook een digitale ‘collega’ bij.

Nu al in Nederland

Werd eerder dit jaar de Huawei P20 Pro gelanceerd (de smartphone met tal van bijzondere fotografiemogelijkheden), onlangs was het op consumentenelektronicabeurs de beurt aan de Mate 20 lite. Met de woorden ‘ideale combinatie van beauty & brains, met kracht, functionaliteit en fotografie in een strak en eigentijds zakenjasje’ werd het nieuwe pronkstuk uit Azië gelanceerd.


Views

4k+

Win kaarten voor Feyenoord - FC Utrecht

Foto van 'Metro'

17 SEP 2018

Zondag 23 september om 12:15 uur speelt Feyenoord thuis tegen FC Utrecht. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Views

700+

Win trouwringen van Lucardi

Foto van 'Metro'

12 SEP 2018

Een trouwring is zo veel meer dan alleen een mooi sieraad. Het is het symbool voor jullie huwelijk en daarnaast is het een sieraad dat je een leven lang draagt. Geelgoud, witgoud, roségoud en palladium vormen de basis voor de schitterende collectie handgemaakte trouwringen van Lucardi.

Ga jij binnenkort trouwen en ben je nog op zoek naar schitterende trouwringen? Metro geeft samen met Lucardi een set 14 karaat gouden trouwringen weg die jij kunt winnen! De damesring is gezet met drie briljant geslepen diamanten van 0,03 karaat. Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Views

2k+

Win kaarten voor Broederliefde in Ahoy!

Foto van 'Metro'

7 SEP 2018

Wil jij naar de show van Broederliefde in Ahoy? Metro geeft 2x2 kaarten weg! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans:


Views

700+

Likeability of 5

Kies de goede foto’s en win een smartphone

In samenwerking met Huawei

7 SEP 2018

De Huawei P20 Pro werd deze zomer uitgeroepen tot beste smartphone van het jaar. Het apparaat is onder meer geroemd door de vele mogelijkheden op het gebied van fotografie. Dat wordt op Metronieuws gevierd met een fotoquiz waarmee jij een P20 Pro kunt winnen. Zes fotografie-influencers van Huawei stuurden foto’s in. Kun jij raden welke zijn gemaakt met de beste smartphone van het jaar? Klik telkens de foto aan waarvan jij denkt dat hij met het Huawei-toestel is geschoten. Heb je alle vragen goed en de snelste tijd? Dan win jij de Huawei P20 Pro.

Noot: je kunt de quiz nog spelen, maar de winnaar is inmiddels op de hoogte gesteld!


love
user_69ca54b5fe9b118858833778744936d0d9be97f8_avatar

Views

4k+

Win exclusieve Lidl-sokken!

Foto van 'Metro'

6 SEP 2018

De Lidl-sokken zijn nog niet verkrijgbaar en worden alleen bij de Amsterdam Fashion Week gedragen. Als partner heeft Metro een aantal paar van deze exclusieve sokken die we kunnen weggeven. Wil jij een paar winnen? Vul dan hieronder jouw gegevens in en maak kans:


Views

10k+

Win 2 kaarten voor Amsterdam Fashion Week

Foto van 'Metro'

30 AUG 2018

Donderdag 6 september staat Metro volledig in het teken van Fashion! Hiervoor werken wij samen met Amsterdam Fashion Week en hebben wij de mogelijkheid om 5x2 exclusieve kaarten weg te geven voor de shows! Zou jij samen met een vriend(in) één van de shows willen bijwonen die van donderdag 6 tm zondag 9 september plaatsvinden op het Museumplein in Amsterdam? Vul dan hieronder jouw gegevens in en maak kans:

Meer informatie over Amsterdam Fashion Week: amsterdamfashionweek.nl


Views

1k+

Win kaarten voor Feyenoord - NAC

Foto van 'Metro'

27 AUG 2018

Zondag 2 september om 16:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen NAC. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Views

1k+

Maak een festivalselfie en win de nieuwe ZenFone!
Likeability of 5

Camera videoMaak een festivalselfie en win een smartphone!

Metro's Nathan maakte selfies op Guilty Pleasure.

In samenwerking met Asus

26 AUG 2018

Even een selfie op een festival schieten en posten om te laten zien wat voor tofs je nu weer aan het doen bent: doen we dat niet allemaal? Vanaf Mysteryland gebeurt het dit weekend ongetwijfeld massaal. Misschien gebeurt het deze zomer nog wel vaker als je weet dat je de ZenFone 5 - de nieuwste uit de smartphone-serie - ermee kunt winnen…

#festivalselfie

Metro en ASUS, de producent van de ZenFone, hebben samen een selfiewedstrijd opgezet. Meedoen is simpel. Ben jij dit weekend of een van de komende weken op een festival en maak je er een selfie? Post de foto dan op social media met de hashtag #festivalselfie. Wie weet sporen we je op en heb jij straks die coole smartphone in je handen om nog meer selfies te schieten.


love
user_bb7eca804598a35db9118cc282c6ffd6cf1c3eb7_avatar

Views

8k+

Likeability of 6

Win kaarten voor Phantasialand!

Foto van 'Metro'

24 AUG 2018

Joelen in supersnelle achtbanen, duizelingwekkende vallen maken in de steilste wildwaterbaan ter wereld of genieten van attracties met een wat rustiger karakter? Wie weet doe jij dat binnenkort met kaarten van Metro!

Phantasialand kreeg in december de titel beste pretpark van Duitsland ‘opgespeld’ van fans van de Duitse pretparkenwebsite Parkscout. Onlangs gaf Metro het al aan: in Nederland zijn we op parkengebied best verwend, dus dat allerbeste park bij onze oosterburen willen we weleens testen. Het ligt niet ver over de grens, dus: instappen maar.

TIEN METROLEZERS AL GEWEEST


like
user_214133ece06a814260e56034661eec7ac6b9d2e6_avataruser_0c885c68919b87856798b8c70bd6bc764b017bf2_avataruser_54497e7b446deb5c5ffcb03393c050f3da5b615d_avatar

+1


Views

4k+

Win kaarten voor Feyenoord - Excelsior

Foto van 'Metro'

13 AUG 2018

Zondag 19 augustus om 14:30 uur speelt Feyenoord thuis tegen Excelsior. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Views

2k+

Camera videoGeef je mening en win een Huawei P20!

Foto van 'Metro'

10 AUG 2018

Jij ♥ Metro? Wij zijn heel erg benieuwd wat jullie eigenlijk van ons vinden! En omdat we geloven dat beelden meer zeggen dan 1000 geschreven woorden, zouden we het te gek vinden als jullie een filmpje willen maken, waarvan wij dan een grote ‘dit is Metro volgens jullie’-compilatie maken.

De leukste video wordt beloond met een Huawei P20(!) smartphone, om straks nog meer mooie video’s mee te maken. Metro’s Denise en Iris gingen je al voor->


Views

2k+

Win! De befaamde iBOOD-BOX met onbekende inhoud

Foto van 'Metro'

6 JUL 2018

Wil jij de befaamde iBOOD-BOX winnen? Deze box is gevuld met een onbekende veelzijdige inhoud. Metro geeft er drie weg!

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli selecteren wij per dag 1 winnaar die we na het weekend informeren.

Deze actie is afgelopen. De winnaars worden geïnformeerd.


Views

2k+

Win 2 kaarten voor de Jumbo VIP-tribune in Parijs

Foto van 'Metro'

5 JUL 2018

Wil jij Dylan Groenewegen op de Champs-Élysée over de streep zien komen op 29 juli? Jumbo, Lotto en Vifit richten in Parijs een speciale VIP-tribune in en brengen met 25 speciale bussen 1200 fans naar Frankrijk. Wij mogen twee kaarten weggeven! Hiervoor hoef je alleen antwoord te geven op de vraag: Hoe heet de opa van Dylan Groenewegen, die zijn eerste racefiets voor hem in elkaar zette?

Deze actie is afgelopen. Het goede antwoord is Ko Zieleman. De winnaar wordt geïnformeerd!

Nog steeds kans maken op deze fantastiche prijs?


Views

2k+

Likeability of 5

Win kaarten voor Attractiepark Toverland

Foto van 'Metro'

2 JUL 2018

Een bezoek aan Attractiepark Toverland is deze zomer magischer dan ooit. Op zaterdag 7 juli openen het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themagebied Avalon hun poorten. Hierdoor wordt het attractiepark maar liefst anderhalf keer zo groot. Met 35 attracties en shows biedt Toverland een betoverend dagje uit voor de hele familie.

Nieuw: spectaculaire achtbaan

In Avalon komen de Keltische legendes rondom Merlijn de tovenaar en het zwaard Excalibur tot leven. Geniet van een betoverende boottocht in Merlin’s Quest of maak een vlucht in de sensationele achtbaan Fēnix: vanaf een hoogte van 40 meter raas je met 95 km/u naar beneden, om vervolgens drie keer over de kop te gaan. Een ultieme vliegervaring!


love
user_655527697aaadf297c8a48fb6a5c7146a7e92d26_avatar

Views

3k+

WIN 2 kaarten voor The Amsterdam Dungeon!

Foto van 'Metro'

25 JUN 2018

Weet jij te ontsnappen uit Forest of the Dead? Ga door het galgenveld van Amsterdam! Struin door de lijken en andere ellende van moordenaars, dieven en vervelend gespuis.

Metro geeft samen met The Amsterdam Dungeon 50x2 kaarten weg voor deze griezelige beleving!

Deze winactie is afgelopen. De winnaars worden geïnformeerd.


Views

2k+

Win 2 kaarten voor Guus Meeuwis

Foto van 'Metro'

5 JUN 2018

Wil jij met een vriend(in) naar Guus Meeuwis Groots met een zachte G? Metro geeft 20x2 Golden Circle staanplaatsen weg voor de show op zondag 10 juni in het Philips Stadion Eindhoven. Aanvangstijd: 16 uur.

Deze actie is afgelopen. De winnaars worden geïnformeerd.


Views

4k+