Winacties

Win een TRONO

Foto van 'Metro'

6 JUN 2017

TRONO is de ultieme gadget voor al jouw festivals deze zomer! Speciaal ontwikkeld om het optimale ontspannen overal en te allen tijde mogelijk te maken. Door een innovatieve vultechniek, is alles wat je nodig hebt een goede hap lucht en binnen 5 seconden zit jij als vorst op jouw TRONO! Omdat de TRONO is voorzien van speciale coating die zorgt voor extreme luchtdichtheid, kan je voor minstens 3 uur heerlijk schillen.

Bovendien komt de TRONO in een kleine, handige, en ultralichte rugtas, perfect om mee te nemen waar je ook gaat! En er is meer, elke TRONO is voorzien van een afritsbare suede cover die zorgt voor nét dat beetje extra comfort, en bovenal; geen plakkerige natte zweet rug meer. Ook is de TRONO door iedereen te gebruiken, jong en oud.

Met de TRONO is sjouwen met zware stoelen of stoeien met een pomp om je luchtbed vol te krijgen is volledig verleden tijd! Wil jij kans maken op een TRONO?

Deze actie is gesloten. Alleen de winnaars worden geïnformeerd.


Views

64

Win! De befaamde iBOOD-BOX met onbekende inhoud

Foto van 'Metro'

6 JUL 2018

Wil jij de befaamde iBOOD-BOX winnen? Deze box is gevuld met een onbekende veelzijdige inhoud. Metro geeft er drie weg!

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli selecteren wij per dag 1 winnaar die we na het weekend informeren.

Deze actie is afgelopen. De winnaars worden geïnformeerd.


Views

1k+

Win 2 kaarten voor de Jumbo VIP-tribune in Parijs

Foto van 'Metro'

5 JUL 2018

Wil jij Dylan Groenewegen op de Champs-Élysée over de streep zien komen op 29 juli? Jumbo, Lotto en Vifit richten in Parijs een speciale VIP-tribune in en brengen met 25 speciale bussen 1200 fans naar Frankrijk. Wij mogen twee kaarten weggeven! Hiervoor hoef je alleen antwoord te geven op de vraag: Hoe heet de opa van Dylan Groenewegen, die zijn eerste racefiets voor hem in elkaar zette?

Deze actie is afgelopen. Het goede antwoord is Ko Zieleman. De winnaar wordt geïnformeerd!

Nog steeds kans maken op deze fantastiche prijs?


Views

1k+

Win! 5x2 kaarten voor Reggae Rotterdam

Win! 5x2 kaarten voor Reggae Rotterdam

Rotterdam geniet van reggae.

Foto van 'Erik Jonk'

18 MEI 2018

Welk festival? Het grote open air reggaefestival Reggae Rotterdam wordt voor het eerst gehouden in het Kralingse Bos! Op een uitgestrekte ruimte vind je behalve muziek, een prachtige entreepoort, foodtrucks (‘heel veel eten!’) en plattegronden op het terrein.

Wanneer? Zondag 22 juli.

Wat kun je winnen? 5x2 kaarten.


Views

2k+

Likeability of 5

Win kaarten voor Attractiepark Toverland

Foto van 'Metro'

2 JUL 2018

Een bezoek aan Attractiepark Toverland is deze zomer magischer dan ooit. Op zaterdag 7 juli openen het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themagebied Avalon hun poorten. Hierdoor wordt het attractiepark maar liefst anderhalf keer zo groot. Met 35 attracties en shows biedt Toverland een betoverend dagje uit voor de hele familie.

Nieuw: spectaculaire achtbaan

In Avalon komen de Keltische legendes rondom Merlijn de tovenaar en het zwaard Excalibur tot leven. Geniet van een betoverende boottocht in Merlin’s Quest of maak een vlucht in de sensationele achtbaan Fēnix: vanaf een hoogte van 40 meter raas je met 95 km/u naar beneden, om vervolgens drie keer over de kop te gaan. Een ultieme vliegervaring!


love
user_655527697aaadf297c8a48fb6a5c7146a7e92d26_avatar

Views

2k+