Win een TRONO

19 mei 2017 om 05:50 door Metro
Win een TRONO

TRONO is de ultieme gadget voor al jouw festivals deze zomer! Speciaal ontwikkeld om het optimale ontspannen overal en te allen tijde mogelijk te maken. Door een innovatieve vultechniek, is alles wat je nodig hebt een goede hap lucht en binnen 5 seconden zit jij als vorst op jouw TRONO! Omdat de TRONO is voorzien van speciale coating die zorgt voor extreme luchtdichtheid, kan je voor minstens 3 uur heerlijk schillen.

Bovendien komt de TRONO in een kleine, handige, en ultralichte rugtas, perfect om mee te nemen waar je ook gaat! En er is meer, elke TRONO is voorzien van een afritsbare suede cover die zorgt voor nét dat beetje extra comfort, en bovenal; geen plakkerige natte zweet rug meer. Ook is de TRONO door iedereen te gebruiken, jong en oud.

Met de TRONO is sjouwen met zware stoelen of stoeien met een pomp om je luchtbed vol te krijgen is volledig verleden tijd! Wil jij kans maken op een TRONO?

Deze actie is gesloten. Alleen de winnaars worden geïnformeerd.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!