advertorial sectie

Win 4x DmC: Devil May Cry (PS 3, Xbox 360)

Foto van 'Metro'

15 JAN 2013

Voor het vijfde deel in de hack & slash serie Devil May Cry gooide Capcom het roer om. Het Japanse bedrijf bracht de franchise onder bij de Engelse ontwikkelaar Ninja Theory die je misschien nog wel kent van Heavenly Sword en Enslaved. De nieuwe blik blijkt succesvol. De acrobatische hack & slash gameplay met enorm zwaard en dubbele guns zijn gebleven, maar de Westerse aanpak geeft het geheel een frisse, rebelse injectie. Wij mogen 4x de game weggeven; twee keer voor de PlayStation 3 en twee keer voor de Xbox 360.

De prijsvraag is gesloten! Iedereen bedankt voor het meedoen!


Dikke filmkorting: werk je wishlist af bij Pathé

Foto: Disney Pictures

In samenwerking met CJP

5 JUN 2019

Hard werken, dat wel. Maar dít is je kans om de allernieuwste films te zien met flinke korte op je bioscoopkaartje, je betaalt slechts 6 euro. Grijp ook je moment om Disney’s The Lion King nog te bewonderen, want de musical stopt op 21 juli. En naast € 4,- korting op je Parade entreekaartje zijn er ook weer complete pakketten om van te smullen. Ontdek de nieuwe CJP-deals hier. Bestel je tickets snel of word eerst lid van CJP via het formulier direct onderaan deze pagina.

Pathé: nu € 6,- per kaartje

Foto: Disney Pictures


Cadeautips Moederdag: wat ánders voor mams

Cadeautips Moederdag: wat ánders voor mams

Foto: Colourbox

In samenwerking met Mediamarkt

8 MEI 2019

De bos bloemen of dat plantenbakje dat je onderweg naar moeders nog net even scoort bij het laatste tankstation dat je passeert. Het luchtje ‘dat altijd van pas komt’, maar ‘dat toch echt niet had gehoeven’. Of erger: een cadeaubon voor een tuincentrum die je vader eigenlijk moet verzilveren…

Nee, op Moederdag 2019 (zondag 12 mei) kun je het ook eens over een andere boeg gooien. Verras mams eens, met iets wat zij niet verwacht. Zij denkt natuurlijk dat je weer op weg gaat naar dat vertrouwde tankstation, maar nee: je stapt Mediamarkt binnen.

Mediamarkt Moederdagtips


Houd je ook zo van livemuziek? (met korting!?)

Houd je ook zo van livemuziek? (met korting!?)

Jessie J. / Foto: EPA

Foto van 'Erik Jonk'

1 MEI 2019

Ga je voor de ijzersterke vocalen van Jessie J op de Amsterdamse NDSM-werf of voor de bijzondere mix aan geluiden die Strange Sounds From Beyond je voorschotelt? Of dans je liever op de leukste techno, house en elektronica op het Haagse The Crave Festival? Het is aan jou. CJP helpt je op weg met deze dikke deals. Scoor je tickets snel, want de acties gelden tot 8 mei. Nog geen CJP? Bestel ‘m direct onderaan deze pagina.

Jessie J: € 7,50 korting

Hitkanon Jessie J trapt de reeks City Sounds-concerten af op de Amsterdamse NDSM-werf. Ze veroverde de wereld met knallers als Price Tag, Domino en Bang Bang. Live is haar stem nóg indrukwekkender en je krijgt er ook nog een spectaculaire show bij in de buitenlucht. Go!


Scoor voordelige tickets voor het Holland Festival

Scoor voordelige tickets voor het Holland Festival

Crash Park. / Martin Argyroglo

Foto van 'Erik Jonk'

26 APR 2019

Van een symfonieorkest van synthesizers en luidsprekers door Colin Benders tot springen bij De Jeugd van Tegenwoordig. En van een onderzoek naar het leven op een onbewoond eiland in Crash Park – La Vie d’une Ile tot de theatertour van Ruben Hein. Deze week allemaal mét CJP-voordeel. Scoor je tickets snel, want de acties gelden tot 1 mei. Nog geen CJP? Bestel ‘m direct onderaan deze pagina.

Holland Festival: tot € 48,- korting

Al meer dan 60 jaar hét internationale podiumkunstenfestival van Nederland, met een enorm aanbod theater, film, muziek, dans, opera en beeldende kunst door een mix van grote namen en vers talent. CJP helpt je op weg met een selectie van de tofste voorstellingen.


Ga los op Awakenings, Melt en Knaldrang met CJP

Foto: Photo Company

In samenwerking met

In samenwerking met

17 APR 2019

Yaaay, het festivalseizoen is geopend! Na een winter vol heimwee naar magische buitenfeestjes, kun je los. Want met deze temperaturen willen we niets liever dan dansen met de zon op je bol, op de meest bijzondere locaties en met de dikste line-ups. Waar bouw jij deze zomer een feestje? CJP helpt je op weg met de lekkerste (festival)deals. Deze week met Awakenings Easter Sunday, het Duitse Melt Festival en Knaldrang voor oranje party garantie. Scoor je tickets snel, want de acties gelden maar tot 24 april. Nog geen CJP? Bestel ‘m direct onderaan deze pagina.

Win: 50x2 tickets Awakenings

Ga na je Easter Sunday brunch door naar de Amsterdamse Gashouder voor een nacht vol beukende techno beats, met o.a. Reinier Zonneveld en Sam Paganini. Let op: maak kans op tickets tot vrijdag 12.00 uur. Daarna maakt CJP de winnaars bekend. https://www.cjp.nl/win/2019/04/awakenings-easter-sunday/81318/


Nu bij Tele2: de DIT WIL IK WEKEN.

Advertorial Tele2

23 JAN 2019

Tijdelijk veel voordeel op telefoons & Sim Only abonnementen. Met korting op 5GB, 10GB, 20GB en Unlimited Data voor je mobiel.

Zo heb je de iPhone Xr al met 20GB Data van €19 voor maar €14 per maand met een eenmalige bijbetaling van €696 bij een contract van 24 maanden. Nu met een tijdelijk voordeel van €168.


Een waterfilter in de meterkast

Foto van ''

1 OKT 2018

Een waterfilter wordt steeds normaler. Door milieuvervuiling blijkt het steeds moeilijker te worden om water voldoende te zuiveren. Goedgekeurd kraanwater bevat dus wel degelijk lage concentraties aan allerlei schadelijke stoffen zoals: chemicaliën, olie benzines, herbiciden, pesticiden, drugs en geneesmiddelen. De beste en gezondste oplossing is een waterfilter voor het hele huis. Hierdoor krijgt u gezond drinkwater overal in huis. Zowel de in de keuken als in de badkamer.

Ons waterfilter verwijdert:

 • Pesticiden en Pesticiden residuen
 • Herbiciden
 • Bestrijdingsmiddelen
 • Geneesmiddelen
 • Chloor
 • Organische verbindingen
 • Zware metalen: zoals lood, koper en ijzer
 • Asbestdeeltjes
 • Oliën en benzines

Camera videoTelecomprovider geeft liefde aan online haat

Foto van ''

20 DEC 2017

(In samenwerking met Tele2)

Iedereen die online is, valt het weleens op. Wat is er toch een hoop haat. Een gemiddelde commentsectie onder een YouTube-video of een onschuldig Metro-artikel puilt uit van de meest nare krachttermen en verwensingen. We hebben het maar druk met dat gebash. Het wordt er allemaal niet gezelliger op. Maar hoe bestrijd je al die haat? „Met liefde", zo zegt Tele2. Want liefde is het medicijn tegen haat. 


Een professionele fotoshoot met jouw huisdier

Foto van 'Metro'

5 OKT 2017

Het is bijna dierendag, de dag om extra aandacht te geven aan jouw huisdier. De Dierenbescherming heeft een wedstrijd georganiseerd waarbij je kans maakt op een professionele fotoshoot (t.w.v. € 450,-).

Wat moet je doen?

Upload de mooiste, grappigste of leukste foto van jouw huisdier op de facebookpagina van de Dierenbescherming en maak direct kans. De 3 finalisten ontvangen in ieder geval allemaal een goedgevulde Dierenbescherming shopper.


95% van Nederland heeft een bucketlist

Foto van 'Metro'

17 AUG 2017

Of het nu gaat om een bijzondere reis of parachutesprong, dromen waarmaken blijkt voor velen een uitdaging. Gebrek aan geld is de meest genoemde reden. Opvallend is dat velen er daarom voor kiezen hun bucketlist voor zichzelf te houden. We zijn bang het nooit waar te maken. VakantieVeilingen vindt het de hoogste tijd voor actie en veilt 2 weken lang de coolste bucketlist-items. En het mooie is, jij bepaalt zelf de prijs.

Je baan opzeggen en op reis gaan, 20% droomt ervan

Wat is de ultieme bucketlist? VakantieVeilingen heeft onder ruim 3000 Nederlanders en Belgen onderzoek gedaan naar hun verlanglijst. Wat blijkt? Reizen staat bovenaan. Daarom veilt de veilingsite aankomende weken bijzondere reizen. Van een stedentrip naar Ibiza tot een camperreis door Canada. Maar ook een adrenalinekick willen we graag ervaren. Daarom kun je ook bieden op spannende veilingen zoals parachutespringen en dineren in de lucht.


Commerciële mogelijkheden van de Metro-app

Foto van 'Metro'

29 JUN 2017

De Metro-app richt zich op de millennial in het OV. Wij willen hun reis verrijken door relevante content aan te bieden, de interactie aan te gaan en te vermaken. Deze service van de app biedt ook veel commerciële mogelijkheden zoals couponing en native campagnes.

Couponing campagne

Millennials zijn gek op kortingen! Hier hebben wij gehoor aan gegeven. In de app is het nu mogelijk om een couponing campagne relevant op tijd, locatie of als incentive in te zetten. Zo bieden wij bijvoorbeeld een korting aan op een blikje Red Bull bij de AKO wanneer je in de buurt bent en belonen we gebruikers voor het inloggen met veilingtegoed op Vakantieveilingen.nl. De conversie op coupons neemt enorm toe naarmate het relevanter wordt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op dit moment hebben wij een aantrekkelijk introductiepakket voor een couponing campagne. De app is namelijk net gelanceerd en graag ontdekken wij samen met u de mogelijkheden:


Metro: onmisbaar voor de millennial

Foto van 'Metro'

8 MEI 2017

Metro is hét digitale én printmerk dat gericht is op activatie van millennials. Met de restyling van de gratis krant (juni 2017), de ontwikkeling van de Metro-app (launch juni 2017) en de nieuwe website metronieuws.nl (launch augustus 2017) maakt Metro de transitie naar een crossmediaal platform deze zomer rond.

Het bereik van Metro onder millennials is het grootst van alle dagbladen. De traditionele bereikspiek in de ochtendspits verandert met de lancering van de app en de nieuwe mobiele site naar bereik gedurende de hele dag.


Niet meer hoeven switchen tussen je laptop en tablet

Foto van 'dbroekhof'

26 DEC 2016

Ben je het zat om telkens te moeten switchen tussen je laptop en tablet?

Dan komt zo'n veelzijdige alleskunner als de ASUS ZenBook Flip goed van pas. Hij is dun, licht van gewicht en heeft een accuduur van 12 uur. Maar de ultieme ultrabook doet nu ook dienst als 2-in-1, dankzij het 360 graden draaibare scherm. Dus ben je klaar met het schrijven van je verslag, klap het scherm in een handomdraai om naar tabletmodus en kijk je favoriete serie op Netflix.

Kies nu voor de ASUS ZenBook Flip: een extreem dunne 13 inch laptop met een stijlvol aluminium design, lange accuduur en hij is ook nog eens razendsnel. Al vanaf 699 euro is ‘ie van jou.


Zo zit het echt met je zorgpolis

Foto van 'Metro'

20 FEB 2017

Over de zorgverzekering bestaan allerlei misverstanden. Daardoor halen veel consumenten lang niet het maximale uit hun zorgverzekering. Hieronder hebben wij enkele feiten en fabels op een rij gezet om duidelijkheid te scheppen in de wereld van zorgverzekeringen.

 1. Er wordt vaak gesuggereerd dat een bezoek aan de huisarts onder het eigen risico valt. Dat is dus niet zo. Om verzekerden niet te ontmoedigen naar hun huisarts te gaan, is die buiten het eigen risico gehouden.
 2. Er zijn verzekeringen waarbij je afhankelijk bent of de verzekeraar een contract heeft met het ziekenhuis waar je wordt behandeld. Maar nee, je wordt niet weggestuurd bij de eerste hulp als jouw verzekeraar daar geen contract mee heeft afgesloten. Anders is het bij niet-spoedeisende zorg. Mogelijk betaal je (een deel van) de rekening zelf. Zorg er daarom voor dat je weet of jouw zorgaanbieders gecontracteerd zijn door je zorgverzekeraar.
 3. Nog zo’n misverstand: overstappen is moeilijk en dan moet de oude zorgverzekering ook nog zelf worden opgezegd. Welnee! Je kunt eenvoudig overstappen via de onafhankelijke vergelijkingssite Poliswijzer.nl. De nieuwe zorgverzekering zorgt voor het opzeggen van je huidige verzekering. Dit is een gratis service. Overstappen kan tot 1 februari 2017. Als je pas in januari een nieuwe zorgverzekeraar uitkiest, dien je wél zelf de oude zorgverzekering op te zeggen vóór 1 januari.
 4. Tenslotte is er een hardnekkige fabel waar velen intrappen: een collectieve verzekering zou altijd goedkoper zijn. De collectiviteit, vaak via de werkgever aangeboden, lijkt aantrekkelijk, omdat er een korting op de premie wordt gegeven. Echter betaal je misschien ook premie voor zorg waar je mogelijk geen gebruik van gaat maken: een uitgebreide dekking voor fysiotherapie is niet nodig als je er toch geen gebruik van maakt. Een korting op een bedrag dat gewoon veel te hoog is, levert vaak nog steeds geen goedkopere polis op.

Camera videoEen schenking bespreekbaar maken met je ouders

Foto van 'Metro'

5 DEC 2016

Een schenking van ouders aan een kind kan voor beide partijen goed voelen. Maar het is een lastig onderwerp om bespreekbaar te maken.

,,Geld als onderwerp van een gesprek is taboe. Of je nu jong of oud bent, er open met elkaar over praten blijft lastig. En dat is nu net wat we juist meer moeten gaan doen”, zegt Tjarko Denekamp van ABN AMRO.


Camera videoFinancieel steuntje in de rug voor lokale doelen

Foto van ''

14 NOV 2016

Onder het motto ‘oog voor elkaar’ doneert Stichting Specsavers Steunt jaarlijks meer dan €200.000 aan meer dan honderd lokale goede doelen. Zo ontving manege 't Hoefijzer uit Zwolle een cheque om hun tillift voor gehandicapten te renoveren. Bekijk de video om te zien wat dát voor hun betekent.

Specsavers vindt het belangrijk om te investeren in de lokale gemeenschap. Elk jaar worden er verschillende maatschappelijke initiatieven zoals kinderboerderijen, jeugd- of sportverenigingen en dierenambulances financieel ondersteund. Elke winkeleigenaar steunt één doel in zijn buurt. De 123 winkels van Specsavers doen dit door van elk verkocht montuur of hoortoestel - gedurende een kalenderjaar - een vast bedrag te sparen voor het goede doel. Zo geven we terug aan de maatschappij, en daar zijn we natuurlijk enorm trots op.


‘Direct een stageplek bij FrieslandCampina’

Foto van 'Ilja Post'

21 OKT 2016

„Momenteel zit ik even ‘tussen studies’. Na mijn bachelor Industrieel Ontwerpen wilde ik even iets anders. Daarom werk ik nu als accountmanager bij studentenuitzendbureau Stud. Omdat ik het contactpunt ben voor alle aangesloten bedrijven kom ik bij allerlei ondernemingen over de vloer. Best handig voor later ook, want zo ontdek ik meteen welke bedrijven (en banen) mij zelf ook interesseren.

Klaar met studeren ben ik echter nog niet. De bedoeling is om volgend jaar september met een master te beginnen. Welke, dat weet ik nog niet. Daar ben ik me nu op aan het oriënteren. En vanuit mijn werk voor Stud kijk ik dus stiekem ook al naar potentiële werkgevers voor ná die master. Of ik dan ook nog het Techniek Bedrijven Evenement ga bezoeken? Ja, die kans is wel groot.

Vorig jaar is dat bezoek mij in ieder geval goed bevallen. Sterker, het leverde me direct een stageplek op bij FrieslandCampina. Ik sprak een recruiter tijdens de bedrijvenborrel en voor ik het wist was het geregeld. Dus als mij dat een volgende keer nog eens lukt, maar dan voor een baan of afstudeerscriptie, dan ben ik helemaal happy.”


Kies een baan in lijn met je studie

Foto van 'dbroekhof'

11 OKT 2016

“Ik wilde architect worden. Eigenlijk al zo lang als ik me kan herinneren. In dat licht is het dus weinig verrassend dat ik op de TU Eindhoven een bachelor Bouwkunde en de masters Architecture en Urban Design and Planning heb gevolgd. Maar ja, wat daarna? Hoe vind je die baan die het beste bij jou past?

Om me daarin te verdiepen, bezocht ik kort voor mijn afstuderen het Techniek Bedrijven Evenement. Een goede manier om je te oriënteren op welke banen en bedrijven er zoal te vinden zijn. Als stedenbouwkundig ontwerper kun je namelijk alsnog alle kanten op: je kunt bij een gemeente terecht, een woningcorporatie, een adviesbureau; noem maar op.

Uiteindelijk had ik twee reële opties: een aanbod voor een traineeship bij een grote gemeente en een startersbaan bij een adviesbureau. Liever wilde ik echter gaan voor een baan die meer in lijn ligt met mijn studie. Dus toen ik via mijn eigen netwerk op gesprek werd gevraagd bij stedenbouwkundigbureau Urhahn, besloot ik die mogelijkheid aan te grijpen. Met succes, vrijwel direct na mijn afstuderen kon ik er beginnen. Voor mij was dat de juiste keuze. Het is een afwisselde, uitdagende baan in een branche die weer volop groeiende is.


Be there or be square: toptechnici in het WTC

Foto van 'Ilja Post'

14 NOV 2016

Techniek Bedrijven Evenement 2016 is hét landelijke carrière-event voor techniek- en bètastudenten. Op basis van wederzijdse interesse worden studenten en bedrijven aan elkaar gekoppeld, waardoor de perfecte match ontstaat

Zet in je agenda: vrijdag 18 november 2016 in het Beurs-WTC Rotterdam

Met ruim een kwart eeuw aan ervaring geeft Stichting Techniek Bedrijven techniek- en bètastudenten uit heel Nederland ook dit jaar weer de kans om op een interactieve manier in contact te komen met bedrijven in het topsegment van de markt. Op 18 november vindt Techniek Bedrijven Evenement 2016 voor de elfde keer plaats in het luxueuze Beurs-World Trade Center in hartje Rotterdam. Uniek aan dit evenement is dat je geselecteerd moet worden. Eenmaal uitgenodigd krijg je een persoonlijk dagprogramma dat aansluit bij jouw interesses en ambities.