Waarom ik Baudet met een plastic lul wil slaan

20 april 2017 om 05:30 door Elfie Tromp
Waarom ik Baudet met een plastic lul wil slaan

Vorige week schreef ik dat ik columnist Theodor Holman graag eens wilde haatneuken. Ik heb een voorbinddildo klaarliggen voor zijn soort seksisten, klaar als ik ben om maar vriendelijk te blijven glimlachen als intelligente vrouwen als Anne-Fleur Dekker door uitgerangeerde meningmannetjes zoals hij als neukbaar worden bestempeld en dat maar als compliment moeten zien door te slikken.

Deze week veeg ik mijn besmeurde dildo af aan Thierry Baudets overhemd. Om hem er daarna zo pesterig mee tegen zijn wang te tikken. Net niet hard genoeg om zijn mooiboybekkie te bezeren, maar wel dat het zo vervelend nagloeit. Je weet wel, net zoals ze het in die filmpjes doen die hij vast graag kijkt. Denigrerend pikpetsen, noem ik dat. Waarom, vraagt u zich af? Waarom zou ik de door zichzelf uitgeroepen belangrijkste intellectueel van Ons Vaderland met een plastic lul op zijn bek willen slaan? Op Quotenet neemt hij met de hoofdredacteur het nieuwe nummer door en zegt en passant dat vrouwen over het algemeen minder ambitie hebben, niet excelleren in veel beroepen en „meer interesse hebben in familieachtige dingen, en zo”. Als de interviewer hem zegt dat veel mensen dat misschien wel seksistisch of vreselijk vinden om te horen, spreekt ons gelkapsel gedecideerd: „Het is gewoon zo”.

Het is gewoon zo.

Ik ben benieuwd of dit zo’n wervelend voorbeeld is van zijn eloquente debatkracht. Want wat zal deze intellectueel ons dan tot grote geestelijke hoogtes stuwen. Sowieso vind ik het onverteerbaar dat een land waarin de schijn van gelijkheid hoog wordt gehouden, een partij als Artikel1, dat die gelijkheid tot kernpunt maakt, niet over de kiesdrempel duwt, maar een overtuigd seksist als Baudet wel twee zetels in de Tweede Kamer geeft. Vergeet niet dat hij, voordat ooit van een politieke ambitie sprake was, het in een opiniestuk opnam voor de verguisde versiergoeroe Julien Blanc en betoogde dat vrouwen overmeesterd dienen te worden. Ik citeer: „Dat ze helemaal niet willen dat je hun ‘nee’, hun weerstand respecteert: de realiteit is dat vrouwen overrompeld, overheerst, ja: overmand willen worden”.

Nou, lieve Baudet. Ik zie de angst al in je oogjes als ik voor je sta. Je piept nee, maar ik weet wel wat je echt bedoelt. Doe je mond maar open, schatje. Laten we eens diep achter je huig de waarheid loskietelen. Kom maar op met dat respect.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!