Meimaand seksmaand

1 mei 2012 om 09:17 door Thom Arisman
Meimaand seksmaand

Mannen, opgelet. Ik heb geweldig én belangrijk nieuws voor jullie. Vrouwen ook opgelet, want jullie steken eveneens iets op van dit stukje. Honden en koeien hoeven niet verder te lezen. Vandaag is het 1 mei. De eerste dag van een verrukkelijke maand. Want mei is de maand waarin vrouwen de meeste zin hebben in seks. In mei draait de sexdrive van vrouwen op de hoogste toeren. Dat is dus geweldig én belangrijk nieuws voor ons mannen. Dus gasten, sla deze maand toe. En geen getreuzel, want in juni hebben de vrouwen alweer minder zin.

Ik zuig dit niet uit mijn duim, zelfs niet uit mijn piemel, nee, dit zijn keiharde feiten. Een stel wijsneuzen van de universiteit van Tromsø (ligt ergens in Noorwegen) heeft onderzocht wat de invloed van licht is op ons seksleven. Uitkomst: vooral vrouwen hebben meer zin in seks zodra het langer licht is. Met name in de lentemaanden april en mei nemen de vrouwelijke hormonen explosief toe. In april hebben de vrouwen zichzelf nog redelijk onder controle, maar in mei is er geen houden meer aan: ze willen seks, seks, seks. Nogmaals: ik verzin dit niet; het is vastgesteld door Noorse wetenschappers. En we weten allemaal dat Noorse wetenschappers hun werk bloedserieus nemen. Noorse wetenschappers lullen niet uit hun nek, in tegenstelling tot bepaalde Nederlandse. Noorse wetenschappers dragen ook allemaal een Noorse trui en een Noorse baard. Zelfs de vrouwen. Need to say more?

En de mannen, hoe zit het daarmee? Minder, veel minder. De mannelijke hormonen nemen ook toe bij meer daglicht, maar veel stelt het niet voor. De Noorse onderzoekers hebben daar geen verklaring voor, maar deze Nederlandse boerenlul wel: wij mannen hebben al zo waanzinnig veel hormonen dat er gewoon niets meer bij kan. En dat is ook meteen de reden dat mannen altijd willen. Wij zijn slaven van onze hormonen. Geloof me, dat is niet altijd een pretje. Zie je een lekkere vrouw, heb je weer zin. Eigenlijk wil je gewoon met haar praten, weten wat ze van Arie Slob vindt, maar je denkt alleen maar: ik wil haar. Het is soms om doodziek van te worden. Eigenlijk is het geen leven. Vrouwen mogen daar best eens wat vaker bij stilstaan.

Er zijn natuurlijk altijd vrouwen die geen idee hebben dat ze in mei lopende hormoonbommen zijn. Die vrouwen voelen zich raar, zijn onrustig, hebben jeuk, maar ze weten niet wat er met ze aan de hand is. Mannen, knip daarom dit stukje uit en draag het bij je. Kom je een fijne vrouw tegen, laat haar dit dan lezen. Als je niet veel later het klusje klaart, denk dan even aan mij: ben ik er toch een beetje bij. Gezellig.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!