Zijn alle vrouwen biseksueel ofzo?

10 januari 2012 om 08:30 door Thom Arisman
Zijn alle vrouwen biseksueel ofzo?

Eva Jinek is de vrouw van het moment, de it-girl. Je kunt geen blad of krant openslaan of het gaat over haar. Nu ook weer. Ik begrijp die fuzz niet zo goed, want wat presteert Eva nou helemaal? Doordeweeks leest ze van de autocue de files voor en zondagochtend stelt ze wat vragen aan mensen die op een oncomfortabele, paarse bank zitten. No big deal dus. Wel draagt ze altijd gruwelijk geile killer-heels, waarvoor mijn dank.

Van de week drong Eva Jinek ook door tot mijn seksleven. Een vriendin vroeg me of ik het met Eva Jinek zou kunnen doen. Domme vraag, want ik ben een man, dus ik kan het met iedere vrouw doen. Is de natuur. Ik vroeg me wel af of ik dan geen gedonder met Bram zou krijgen.

Want Bram is de enige man in Nederland die je te allen tijde te vriend moet houden. ‘Als Bram het goed vindt, zou ik het wel met haar kunnen doen’, zei ik. ‘Maar alleen als Bram het goed vindt; anders begin ik er niet aan.’ Ik rook een mooi onderwerp voor dit stukje, dus ik vroeg mijn vriendin: ‘En jij? Zou jij het met Eva Jinek kunnen doen?’ Zonder na te denken antwoordde ze: ’Ja.’ Ik vroeg: ‘Zou je het met Bram kunnen doen?’ Opnieuw zonder na te denken, zei ze: ‘No way. Ik moet er niet aan denken.’ Hoppa, ik had mijn onderwerp te pakken.

Deze vriendin is heteroseksueel, ze valt op mannen. Althans, dat beweert ze. Toch kan ze het met Eva Jinek doen. Ik weet dat ze het een keer met een vrouw heeft gedaan. En dat geldt voor bijna alle vrouwen die ik ken. Een paar hebben alleen gekust met een vrouw, de rest is verder gegaan. Vingeren, sabbelen, likken; het betere werk.

Toch beweren die vrouwen dat ze heteroseksueel zijn. Ik vind dat een rare zaak. Ik geloof het ook niet. Ik denk dat zo’n beetje alle vrouwen biseksueel zijn. Zelf noemen ze zichzelf ‘bi-sgierig’, maar dat is slap gelul - volgens mij zijn ze gewoon keihard bi.

Laat ik wat voorbeelden geven om mijn bi-theorie te onderbouwen. Vrouwen kijken altijd naar andere vrouwen, vrouwen willen het liefst een trio met een andere vrouw erbij, vrouwen vinden de lesboscènes in pornofilms het geilst en zelfs de Playboy wordt onderhand meer bekeken door vrouwen dan door mannen. Want vrouwen zijn geobsedeerd door andere vrouwen. Vooral van andere naakte vrouwen krijgen ze geen genoeg. Ze moeten ernaar kijken én ze kunnen het ermee doen. Rest my case. (Terzijde: nooit heb ik een heteroseksuele man horen beweren dat hij het met George Clooney of Jan Kooijman zou kunnen doen. We moeten er zelfs niet aan denken.)

Wat wil ik nou zeggen met dit stukje? Nou, dat vrouwen vreemde wezens zijn. En dat ik heel goed snap dat ze het met vrouwen kunnen doen. Go girls!

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!