Het jaar van de clitpiercing

27 december 2011 om 08:55 door Thom Arisman
Het jaar van de clitpiercing

In mijn laatste stukje van het jaar wilde ik het eigenlijk hebben over de single van het jaar. Probleempje: dat is Arie Boomsma. En mijn finalestukje van 2011 ga ik dus niet aan Arie verspillen. Dit jaar heb ik zo veel Arie gezien dat ik bijna ten onder ben gegaan aan een overdosis Arie. Misschien een mooie dood voor sommigen, maar niet voor mij. Ik zie het ook al voor me, op mijn grafsteen: ‘Hier ligt Thom, hij stierf aan Arie’. Kan niet hè. Het is ook te homo-erotisch en daar wordt Arie zenuwachtig van.

Geen single van het jaar dus, maar wel: de openbaring van het jaar. Jullie herinneren je natuurlijk nog mijn stukje ‘Worstelen met de vagina’. Op onnavolgbaar weergaloze wijze beschreef ik daarin het eeuwige gevecht dat wij mannen voeren met het venijnige vagijn. De strekking was dat we geen idee hebben wat we met dat kutding aanmoeten, dus kloten we maar wat aan. Deze klojo voorop. Onlangs is er iets gebeurd wat ik gerust een ongekende openbaring kan noemen: ik heb seks gehad met een vrouw die een clitpiercing draagt (da’s het mooie aan het singleleven: je weet never-nooit wat je onder de kleertjes aantreft. Zo spannend.). Het was mijn eerste keer met zo’n ding, dus ik vroeg om uitleg. De piercing was een staafje met aan de uiteinden twee bolletjes; het onderste bolletje drukte op de clitoris. Op die onderste moest ik drukken. Dat deed ik, waarna de vrouw begon te kronkelen van genot. Ik trouwens ook, want ik wist blind de clitoris te vinden. Hallelujah! Geen ongemakkelijk “Iets naar links”, “Iets naar rechts”, “Iets omhoog”, “Iets omlaag”, “Da’s mijn navel, man!” meer, no way: het was meteen bíngo. Het worstelen met de vagina was finito.

Wat ik dus voorstel: als alle vrouwen nou een clitpiercing nemen, scheelt dat ons mannen een hoop onhandig gewroet in de vaginale voortuin. Maar veel belangrijker nog is dat vrouwen sneller, vaker, gemakkelijker en lekkerder een orgasme krijgen. Wat natuurlijk geweldig is, want van een verrukkelijk orgasme word je een verrukkelijk mens. Ook mooi meegenomen is dat vrouwen dan niet meer hoeven te faken, want dat haten wij mannen. Ik noem dat een win-win-kom-kom-situatie. Ik wens iedereen, dus ook Arie, een orgastisch 2012 toe.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!