O nee, daar zijn de schaamharen weer

30 november 2010 om 09:00 door Thom Arisman
O nee, daar zijn de schaamharen weer

2011 wordt niet mijn jaar, dat weet ik nu al. Sterker: 2011 wordt een miserabel jaar voor alle heteroseksuele mannen in Nederland. En dat is de schuld van Adjiedj Bakas, die altijd giechelende trendwatcher met die olijke haarlok op zijn donkere voorhoofd. Meestal lach ik om die zogenaamde trendwatchers; ik bedoel, wat is dat voor beroep, trendwatcher? Iemand die zichzelf trendwatcher noemt, kan ik onmogelijk serieus nemen. Maar deze Adjiedj Bakas is andere koek. Serieuze koek, wel te verstaan. Niet voor niets schuift hij regelmatig aan bij Pauw & Witteman. Nou, dan ben je geen onbenul, hoor.

Onlangs voorspelde Bakas een hele rits trends die we in 2011 kunnen verwachten. Ik ben ze allemaal vergeten, op één, schokkende na: de vrouwen laten hun schaamhaar weer groeien. Ik weet nog goed dat ik met een bord dampende erwtensoep voor de tv zat, toen Bakas deze gruwelijke voorspelling deed. Ik stikte bijna in een erwt. Toen ik die verdomde erwt eindelijk uit mijn strottenhoofd had gepeuterd, schreeuwde ik: ‘Wat flik je me nou, Bakas!’ (‘Adjiedj’ kon ik zo snel niet uitspreken. Nog steeds niet trouwens.) Ik heb de tijd meegemaakt dat vrouwen hun schaamhaar welig lieten tieren. Vreselijke tijd was dat. Een levensgevaarlijke tijd ook, want regelmatig kwam er zo’n stugge, vrouwelijke schaamhaar vast te zitten in mijn keel. Omdat ik een romanticus ben, verwijderde ik dat ding tijdens de liefdesdaad niet, met als gevolg dat ik meer dan eens in ademnood verkeerde en paars aanliep. Geloof me, dat is geen genieten. Eerder overleven. Niet zo gek dus dat mijn standaarduitrusting al snel bestond uit een condoom en een schaartje. Kon ik van tevoren het zaakje even kortwieken. Als ik last had van een goed humeur, knipte ik er de vorm van een geinig hartje in. Ik zei het al, ik ben een romanticus.

Godzijdank zagen de vrouwen in dat ze dit de mannen niet konden aandoen én dat zo’n wilde bos geen smakelijk gezicht was, dus ging de hele hap eraf. Tot vreugde van alle mannen. Maar nu kondigt zo’n Bakas doodleuk aan dat het in 2011 afgelopen is met de kale pret, want de vrouwen laten hun schaamhaar weer groeien. Ik op mijn beurt zeg dan: vrouwen, luister naar Bakas en het is in 2011 afgelopen met de orale verwennerij. De keuze is aan jullie.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!