Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Columnisten 11 jul 2016 / 19:10 uur

Is hysterie?

In Duitsland zijn tijdens de ‘viering’ van Oud en Nieuw meer dan 1200 vrouwen aangerand. Dat gebeurde groepsgewijs, door zo’n 2000 mannen. De kans dat de mannen ooit berecht worden, is klein.

Voor GroenLinks-Europarlementariër Judith Sargentini nu weer “Is hysterie!” gaat schreeuwen: dat blijkt uit langdurig intensief onderzoek van de landelijke politie in Duitsland. Het is aangetoond. Het is dus waar. Het is zo.

Er zijn nu slechts twee mogelijkheden.

De eerste: nogal wat Noord-Afrikaans schorremorrie en andersoortige niet-autochtone kansenparels zijn qua beschaving niet veel verdere gekomen dan het stadium van de wilde beesten. De tweede: Sinterklaas bestaat wel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Is hysterie?
Sluiten