Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Columnisten 18 mei 2016 / 20:44 uur

Zo denkt Sylvana

Ooit presenteerde Sylvana Simons het boekenprogramma ‘Kaft’. Het waren de enige acht uur in haar leven dat ze een bril droeg… Ooit schreef jongevrouwenblad Viva dat negers majestueuze snikkels hebben. Nu kon Sylvana Simons dat niet weten, want ze deed het alleen met bemiddelde witte mannen, maar toch sleepte ze er een column en ‘adviseurschap diversiteit’ bij Viva uit… Ooit was Zwarte Piet een issue. En bleek Sylvana Simons opeens de nog altijd getormenteerde achterachterachterachterkleindochter van een slaaf…

Ik bedoel: Sylvana Simons is een uitgenaste poseur met een dubieus businessmodel.

Ze past dus perfect bij Erdogans Hollandse haatfiliaal ‘DENK’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo denkt Sylvana
Sluiten