Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Columnisten 17 apr 2016 / 19:20 uur

Natuurlijk niet…

Natuurlijk staat bij scheidsrechter Danny Makkelie geen nieuwe C-klasse van Ajax’ autosponsor Mercedes-Benz voor de deur als dank voor bewezen diensten tijdens Ajax-FC Utrecht. Natuurlijk komt shirtsponsor Ziggo Danny Makkelie voortaan niet sneller helpen als hij een storing heeft. Natuurlijk slaapt Danny Makkelie niet in een Ajax-pyjama. Natuurlijk heeft beroepsglibber, KNVB-voorzitter, UEFA-bestuurder én Ajax-erelid Michael van Praag Danny Makkelie voor volgend seizoen geen nóg mooiere internationale wedstrijden in het vooruitzicht gesteld, als hij op het moment dat het nodig mocht zijn éven als twaalfde man van Ajax zou fungeren door een onterechte strafschop te geven.

Natuurlijk niet.

Maar toch…

Reageer op artikel:
Natuurlijk niet…
Sluiten