Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Columnisten 13 apr 2016 / 19:10 uur

Johan Derksen een racist?

Goh, wat is die Johan Derksen toch een vuile racist. Dat ‘ie gewoon op televisie durft te zeggen wat iedereen weet die regelmatig voetbalwedstrijden in de lagere regionen van de KNVB-hiërarchie bezoekt (of fluit): zet te veel Marokkanen in één elftal en de kans op ellende is groot.

Maar moet Johan Derksen desondanks net als Geert Wilders worden aangeklaagd voor een ‘minder, minder, minder’-uitspraak, zoals Farid Azarkan, kandidaat-Kamerlid voor het Erdogan-fanclubje DENK, ‘overweegt’?

Alsjeblieft, zeg! Johan Derksen heeft gewoon gelijk.

Het kernwoord bij díe Marokkanen is: respect.

Wat ze wel eisen, permanent en op hoge toon. Maar nooit tonen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Johan Derksen een racist?
Sluiten