Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Columnisten 26 jan 2016 / 20:10 uur

Haagse waarheid

Het geroddel in Den Haag is erger dan rond de dorpspomp.

Gerucht 1: Wassila Hachchi verliet de Tweede Kamerfractie van D66 omdat ze niet zo heel prettig samenwerkte met haar zelfingenomen fractievoorzitter Alexander Pechtold. Gerucht 2: Wassila Hachchi was -indirect- het lek naar NRC uit de Commissie Stiekem. Gerucht 3: Wassila Hachchi en Alexander Pechtold waren een setje en Alexander maakte het uit.

Geruchten moet je nooit kapotchecken.

Wat geen gerucht is, maar de keiharde waarheid: dat het zoveelste gedoe rond de Teeven-deal van Nederland nu officieel een bananenmonarchie heeft gemaakt. En da’s veel treuriger dan die hele D66-soap.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Haagse waarheid
Sluiten