Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Columnisten 18 nov 2015 / 10:27 uur

De Schippertjes

Dus het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft een stiekeme, exclusieve deal met het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam gesloten voor de productie van (medicinale) heroïne? En het Slotervaartziekenhuis maakt een exorbitante winst van dertig procent op die deal? En die winst wordt buiten de normale boekhouding van het ziekenhuis gehouden, zogenaamd om veiligheidsredenen? En de man van VVD-minister Edith Schippers van VWS, Sander Spijker, is in de periode dat die schandalige woekerwinst wordt gemaakt een tijdje ‘hoofd innovatie’ geweest bij het Slotervaartziekenhuis?

Dan is Nederland af hoor, mensen.

Gefeliciteerd.

We zijn de ingezetenen van de eerste bananenmonarchie ter wereld!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De Schippertjes
Sluiten