Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Columnisten 21 okt 2015 / 20:10 uur

Nieuwe aanpak

De NOS heeft een nieuwe journalistieke methode ontdekt: de open brief. Namens negen mannen schreef de Staatsomroep aan staatssecretaris Dijkhoff dat die boterhammen met chocopasta hen langzamerhand de neus wel uit kwamen.

Je zou kunnen vinden dat een omroep met toegang tot televisie- en radiozenders beeld en geluid moet uitzenden van mensen die iets belangwekkends te melden hebben. Waarom zo ouderwets?

Wat mij betreft kan Duitsland-correspondent Jeroen Wollaars niet snel genoeg een brief voorlezen namens de ongeboren vrucht van Sabia Engizek. Kwam hij uit Raffies plassertje of dook ze juist na diens vertrek op een anonieme kroegtijger?

Benieuwd!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe aanpak
Sluiten