Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Columnisten 5 jan 2015 / 08:45 uur

Racistische bagger

Iemand met te veel vrije tijd begon de Facebook-pagina ‘Steun de PVV’. In het profiel van de pagina staat: "Deze Groep is voor iedereen die de Partij van vrijheid steun wil bieden, Van Nederland houden en tegen extremisme is, wij accepteren geen verbaal geweld”.

Zo’n 7000 sneuneuzen drukten al op ‘Vind ik leuk’ en in no time liepen de comments vol met racistische bagger. Zoals: "Masaal alle moskee’s afbranden". Moeten mensen die hun moers taal zo verkrachten strafrechtelijk worden vervolgd, zoals PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch wil? Ik geloof persoonlijk meer in fatsoenlijk onderwijs. Allemaal terug naar de basisschool. Groep drie!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Racistische bagger
Sluiten