Opnieuw schokkende foto van IS-baby met granaat

30 april 2015 om 20:44 door Puck Roest
Opnieuw schokkende foto van IS-baby met granaat
Of het beeld daadwerkelijk door IS op het internet gepost werd, is nog niet duidelijk.

Islamitische Staat (IS) gooit gewetenloos alles in de strijd. Zeker wanneer het gaat om propaganda. De terreurgroep heeft naar verluidt opnieuw een foto gedeeld van een onschuldige baby met een pistool en een handgranaat. Dit keer is het kindje ook gewikkeld in een doek maar daarop het symbool van IS. Afgelopen weekend verscheen een soortgelijke foto

De afbeelding werd wederom gedeeld op Twitter door een activist. Het bijschrift bij de foto luidt: "Wat gebeurt er met dit kind?". De foto zou afkomstig zijn van een Twitteraccount van een IS-sympathisant. Of het beeld daadwerkelijk door IS op het internet gepost werd, is nog niet duidelijk, meldt Mail Online.

Een terreurexpert vertelde eerder deze week tegen Mail Online dat IS met de foto's wil duidelijk maken dat ze "nog lang niet weg zijn".

twitter: https://twitter.com/MailOnline/status/593834968234745857

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!