Video: Maradona slaat journalist om knipogen naar ex-vrouw

11 augustus 2014 om 10:33 door Jurgen van der Hoeven
Video: Maradona slaat journalist om knipogen naar ex-vrouw

Diego Armando Maradona, de beste voetballer die Argentinië ooit voortbracht, heeft in negatieve zin van zich doen spreken. Pluisje haalde in zijn vaderland de krant toen hij een journalist te lijf ging en sloeg nadat deze zou hebben geknipoogd naar zijn ex-vrouw.

De 53-jarige oud-voetballer was zaterdag met zijn ex Veronice Ojeda en zijn zoon Diego Fernando onderweg naar een theatervoorstelling in zijn thuisland. Veel journalisten interviewden Maradona, maar op het moment dat een van hen zou hebben geknipoogd naar Veronica greep hij in. 

Maradona stapt uit zijn auto en kijkt woest naar de journalist. Uiteindelijk geeft hij de man een tik in zijn gezicht, waarop hij weer zijn auto in stapt. Zie beelden van het incident hierboven.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d