IJsblok verplettert Duits stel voor ogen van hun kinderen

11 augustus 2014 om 12:12 door Jurgen van der Hoeven
IJsblok verplettert Duits stel voor ogen van hun kinderen

Wat een prachtige wandeling op een gletsjer had moeten worden, is voor een Duits gezin uitgelopen in een groot drama. In Noorwegen is een Duits echtpaar verpletterd door een ijsblok. Dat gebeurde voor de ogen van de kinderen van het stel. De jongens van acht en tien jaar bleven ongedeerd, net als de rest van de reisgroep. Dat meldt Bild.

Op de geliefde Nigardsbreen gletsjer vinden veel wandelingen plaats. Volgens een politiewoordvoerster ging het gezin echter plots haar eigen weg. "En waarschijnlijk hebben ze een afsperring genegeerd. Een ijsblok ging aan het schuiven en belandde op de slachtoffers'', stelt ze.

De politie wil voorlopig niet meer details over het ogeval naar buiten brengen. Volgens Bild waren de slachtoffers tussen de 30 en 40 jaar oud. De twee kinderen worden bijgestaan door psychologen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d