Foto's: botsing tussen toeristenbussen in New York

6 augustus 2014 om 09:49 door Dagblad Metro

In New York zijn dinsdag zeker 14 mensen gewond geraakt bij een botsing tussen twee dubbeldekkers met toeristen. Dat gebeurde op Times Square in hartje Manhattan in New York. The New York Times heeft dat gemeld op gezag van de brandweer.

Drie mensen raakten ernstig gewond, maar ze verkeren niet in levensgevaar. De slachtoffers waren bijna allemaal voetgangers. Ze werden geraakt door brokstukken en rondvliegend glas. Een reisleider aan boord van een van de bussen, raakte ook gewond.

Het is niet bekend wat de oorzaak is van de botsing. Volgens de brandweer is de politie een onderzoek gestart. Getuigen van het ongeval op het drukke plein haastten zich om hulp aan de gewonden te bieden.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d