Toch Israëlische militair zoek

22 juli 2014 om 12:18 door © 2014 ANP
Toch Israëlische militair zoek

TEL AVIV (ANP) - Het Israëlische leger is tijdens de aanvallen in de Gazastrook toch een man kwijtgeraakt. Het leger heeft dinsdag laten weten dat het de stoffelijke resten van lichamen van militairen die zondag bij een aanval op hun pantserwagen zijn omgekomen, heeft geïdentificeerd. Maar de zevende inzittende is nog niet gevonden.

Zondag claimde Hamas dat de beweging een Israëlische militair gevangen had genomen. Dat leidde tot vreugde onder Palestijnen in de zwaar bestookte Gazastrook, maar volgens Israël was de zevende militair ook dood.

De Israëlische strijdkrachten zijn er nog steeds van overtuigd dat de zevende militair de inslag in de pantserwagen niet heeft overleefd.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d