Hartverwarmend: vader vraagt om laatste foto van overleden dochter

16 juli 2014 om 09:55 door Dagblad Metro

Een bijzondere oproep op Reddit heeft prachtige plaatjes opgeleverd. Een vader vroeg mensen die behendig zijn met het bewerken van foto's om een mooie, laatste foto te maken van zijn onlangs overleden dochter Sophia.

''Mijn dochter is onlangs overleden na een lange strijd in het kinderziekenhuis. Doordat ze haar hele leven in het ziekenhuis heeft gelegen, zijn we nooit in staat geweest een foto te maken zonder alle buizen en slangetjes'', legt de man uit. De foto die hij bij de oproep plaatst maakt het verhaal duidelijk.

De oproep die volgt is of iemand de slangetjes kan wegwerken, zodat er toch nog een foto is van het meisje zonder ziekenhuisapparatuur. De vader kreeg heel veel reacties. Metro zette een aantal mooie creaties op een rij.

De vader heeft laten weten de mooiste foto's en tekeningen op te gaan hangen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d