Belgische nabestaanden MH17 boos op regering

22 juli 2014 om 11:27 door © 2014 ANP
Belgische nabestaanden MH17 boos op regering

BRUSSEL (ANP) - De families van de Belgische slachtoffers van de vliegramp met de MH17 voelen zich in de steek gelaten door de Belgische regering. Dat meldde de Belgische krant Het Laatste Nieuws dinsdag.

De nabestaanden bleven tot dinsdag verstoken van nieuws over hun familieleden. ,,Di Rupo had blijkbaar wel tijd om naar Tomorrowland te gaan. Was hij 10 kilometer verder gereden, dan kon hij de familie condoleren", aldus de familie van Benoît Chardome (51), een van de Belgische slachtoffers van de ramp.

De broer van Benoît belde vrijdag met het crisiscentrum van het ministerie van Binnenlandse Zaken voor meer informatie. Van een medewerker kreeg hij te horen dat het 17.00 uur was en er een lang weekeinde voor de deur stond, waardoor hij geen informatie meer kon geven.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d