Tracy Morgan uit kritieke toestand

17 juni 2014 om 11:40 door Dagblad Metro en ANP
Tracy Morgan uit kritieke toestand

Acteur en komiek Tracy Morgan ligt niet langer in kritieke toestand. Volgens een zegsman van Tracy gaat het nu redelijk met hem, zo meldt New York Daily News.

"Ik ben blij om te kunnen vertellen dat Tracy's toestand is opgewaardeerd naar redelijk, wat een grote verbetering is", vertelt Lewis Kay. "Zijn persoonlijkheid is ook terug aan het komen." Ook Morgans assistent Jeff Millea die samen met Morgan in het busje zat ten tijden van het ongeluk is volgens zijn familie uit kritieke toestand gekomen.

Sinds 9 juni worden Tracy en de andere slachtoffers behandeld in een ziekenhuis in New Brunswick in New Jersey. Tijdens het zware verkeersongeluk kwam de 62-jarige komiek James McNair om het leven. De andere passagiers, waaronder komiek Ardie Fuqua, raakten zwaar gewond. De groep kwam net van een komedieshow toen een in slaap gevallen vrachtwagenchauffeur tegen hen botste.

Het ongeluk zorgde voor een fel mediadebat. Toen de sterrennieuwswebsite TMZ video's plaatste van het ongeluk, barstte de dochter van Fuqua los in een tirade tegen de website. Ze kreeg daarna steun van sterren onder wie stand up comedian-collega's Louis C.K. en Judd Apatow.
 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d