Dutroux stiekem gefilmd in gevangenis

17 juni 2014 om 11:06 door © 2014 ANP
Dutroux stiekem gefilmd in gevangenis

BRUSSEL (ANP) - Vijand nummer één van België, kinderverkrachter en -moordenaar Marc Dutroux is stiekem gefilmd in de gevangenis. Waalse kranten publiceerden de foto's en op de Belgische televisie doken bewegende beelden op van een dikker geworden Dutroux in de gevangenis. Ongeoorloofd, aldus de gevangenis, dat onderzoekt wie de beelden heeft gemaakt en hoe ze zijn uitgelekt.

Op de beelden is te zien hoe Dutroux een wandeling maakt op de luchtplaats in de gevangenis in Nijvel. Of de video gemaakt is door medegevangenen of door cipiers, dan wel afkomstig is van de bewakingscamera's van de instelling wordt onderzocht.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d