Bijzonder: moeder knuffelt moordenaar 13-jarige dochter

13 juni 2014 om 14:18 door Jurgen van der Hoeven
Bijzonder: moeder knuffelt moordenaar 13-jarige dochter

Bijzondere beelden uit de Amerikaanse staat Florida. Daar heeft een vrouw zich heel vergevingsgezind getoond, door de moordenaar van haar 13-jarige dochter te knuffelen. Dat gebeurde in de rechtbank, nadat de 17-jarige moordenaar schuldig had gepleit. Dat meldt Local News.

Twee jaar geleden liet de tiener trots het pistool van zijn stiefvader zien, dat hij van huis had meegenomen. Het wapen ging per ongeluk af en het meisje van 13 jaar werd geraakt. De overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

De aanwezigen hebben verbijsterd gereageerd op de omhelzing. De jongen moet volgens RTL Nieuws voor een jaar de jeugdgevangenis in.
 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d