Video: Personeel Air Canada laat bagage meters naar beneden vallen

22 april 2014 om 15:49 door Jurgen van der Hoeven
Video: Personeel Air Canada laat bagage meters naar beneden vallen

Twee medewerkers van Air Canada zijn geschorst nadat er beelden op internet zijn verschenen waarop te zien is dat het duo onverantwoordelijk omgaat met de bagage van de passagiers. Het filmpje, gemaakt op de luchthaven van Tornoto, is ruim 1,5 miljoen keer bekeken op YouTube.

De bagagestukken werden van metershoog naar beneden gegooid. Geen beste reclame voor Air Canada, dat dan ook excuses heeft aangeboden. "We willen ons excuseren voor de slechte behandeling die onze klanten gekregen hebben", luidt het in een verklaring. "Een intern onderzoek moet meer duidelijkheid geven, maar de betrokkenen riskeren wel degelijk ontslag. Hun gedrag strookt niet met onze richtlijnen."

Naast verontwaardiging is er echter ook begrip voor het gedrag van het tweetal. Mensen vinden het onmenselijk dat de werknemers met zware koffers de trap af moeten lopen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d