Video: Passagier filmt brandende motor vliegtuig

29 april 2014 om 11:28 door Jurgen van der Hoeven
Video: Passagier filmt brandende motor vliegtuig

Een vliegtuig van de Australische vliegtuigmaatschappij Cobham Aviation Services heeft dinsdagochtend (plaatselijke tijd) een noodlanding moeten maken op de luchthaven van Perth. Een van de motoren van het toestel vloog in brand. Dat hebben verschillende media gemeld.

Het toestel vertrok dinsdagmorgen met 93 passagiers vanaf Perth richting Barroweiland. Volgens news.com.au zaten er vooral mijnwerkers in het toestel. Het was bovendien het tweede vliegtuig waar de passagiers waren ingestapt. Een eerste toestel kon niet vertrekken, omdat er problemen waren met het computersysteem.

Een van de passagiers merkte al gauw, na het opstijgen, op dat een van de motoren in brand stond. Hij legde dat vast en die beelden staan nu op YouTube. De piloot werd snel op de hoogte gebracht van de brand. De motor werd uitgeschakeld en het toestel maakte vijf minuten later een noodlanding op de luchthaven van Perth. Bij de noodlanding vielen geen gewonden.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d