Huis VS akkoord met financiering overheid

15 januari 2014 om 22:50 door © 2014 ANP
Huis VS akkoord met financiering overheid

WASHINGTON (ANP) - Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft woensdag ingestemd met een wet die de overheid tot eind september van financiering voorziet. Daarmee is de kans dat overheidsinstellingen tot die tijd opnieuw op slot moeten wegens geldgebrek, zoals vorige herfst, een stuk kleiner geworden.

Het voorstel is afkomstig van onderhandelaars in de Senaat. Die moet er uiterlijk zaterdag nog plenair over stemmen. Grote problemen worden bij die stemming niet verwacht, aangezien de Democraten de meerderheid van de Senaatszetels in handen hebben.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d