Video: Fan steelt de show tijdens live uitzending

21 oktober 2013 om 08:43 door Jurgen van der Hoeven
Video: Fan steelt de show tijdens live uitzending

TIjdens het Amerikaanse programma ESPN'S ''College GameDay'' stal een gepassioneerde fan de show. In de voorbeschouwing van de wedstrijd tussen Clemson en Florida State wist de fan de aandacht op zich gevestigd.  Dat is te zien op beelden die op YouTube staan.

De fan, Davis Toney, was live op televisie te zien terwijl hij op de nek van een vriend klom, zijn shirt uittrok en aparte dansjes begon uit te voren. Daarbij goot hij een drankje in zijn mond waarvan hij zelf zegt dat het Coca-Cola Zero was.

“Ik dacht dat een paar mensen om me heen een seconde of acht om me zouden moeten lachen'' liet Toney weten tegenover TheBlaze. ''Ik had niet verwacht dat het viraal zou gaan... ik denk dat dat je wel kunt zeggen dat mijn ouders verrast waren.''

Pas op het eind heeft de plaatselijke verslaggever door wat er achter zich gebeurd en ook hij kan er wel om lachen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d