Prins Charles en Camilla nog niet naar Londen

23 juli 2013 om 11:27 door Jurgen van der Hoeven / anp
Prins Charles en Camilla nog niet naar Londen

Prins Charles en zijn vrouw Camilla zijn nog niet in alle haast naar Londen vertrokken om het pasgeboren prinsje te bewonderen. De twee zullen dinsdag gewoon doorgaan met hun geplande verplichtingen in Yorkshire in het noorden van Engeland. Dat heeft het paleis laten weten.

Voor de prins van Wales staan dinsdag vijf bezoekjes aan verschillende plaatsjes in de regio in de agenda. Ze gaan onder meer naar een onderwijscentrum, een haven, lokale hulporganisaties en een prijswinnende snackbar.

Charles en Camilla lieten maandag in een verklaring weten heel blij te zijn en ernaar uit te kijken de baby te zien.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d