Berlusconi zegt regering te steunen

11 mei 2013 om 19:30 door © 2013 ANP
Berlusconi zegt regering te steunen

ROME (ANP) - De Italiaanse ex-premier Silvio Berlusconi zei zaterdag de regering van premier Enrico Letta te blijven steunen. Politieke tegenstanders van Letta hoopten dat Berlusconi een politieke crisis zou ontketenen, nadat rechters zijn hoger beroep in een frauderechtszaak hadden afgewezen.

,,Ze dachten dat ik de regering naar de rand van de afgrond zou brengen'', zei Berlusconi tijdens een protest in de noordelijke stad Brescia. ,,Maar zoals altijd hebben ze ons niet begrepen. We hebben de intentie deze regering te blijven steunen.''

Berlusconi's partij Volk van de Vrijheid is een van de drie partijen in de coalitie.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d