Automonteur in Sydney werd bedreigd met dildo

17 mei 2013 om 14:56 door Jurgen van der Hoeven
Automonteur in Sydney werd bedreigd met dildo

Aaron Sabbah heeft geprobeerd geld af te persen bij een automonteur uit Sydney, omdat hij hem verantwoordelijk hield voor het feit dat hij zijn Mercedes-Benz kwijt was. De monteur stapte pas naar de politie toen Sabbah hem met een grote zwarte dildo bedreigde. Dat meldt het Australische news.com.au.     

Tijdens zijn laatste poging om geld op te eisen was Sabbah gewapend met het seksspeeltje. Volgens documenten van het gerechtshof arriveerde hij op 22 april in de werkplaats. ''Sabbah kwam de werkplaats op een intimiderende manier binnen met een zwarte dildo in zijn rechterhand, die hij op een agressieve en dreigende manier tegen zijn linkerhand aan sloeg.''

In januari werd de Mercedez-Benz van $167,000 ingenomen omdat hij zijn huur niet afbetaalde. Een week later reed Sabbah de ingenomen auto weg van de plek waar het tijdelijk stond. Hij bracht het naar de werkplaats om de remmen te laten vervangen.Een dag later zag de politie de automonteur in de gestolen auto rijden. De auto werd weer ingenomen en de monteur werd zonder aanklacht vrijgelaten.

Sabbah was op dat moment niet in het land maar eiste wel $10,000 van de monteur omdat ''hij verantwoordelijk was voor het verliezen van zijn auto''. In de weken die volgden bleef hij de automonteur bedreigen. Die bood hem een Honda aan voor $800, maar daar wilde Sabbah niets van weten. ''Geef me een betere auto, dit is bagger.''

Gedurende de maanden februari en maart bleef Sabbah de monteur bedreigen. Hij wist uiteindelijk  $4500 bij hem los te krijgen. Toen Sabbah op 22 april met een dildo binnenkwam werd het de automonteur te gortig. Hij vluchtte het pand uit en alarmeerde de politie. Het bood Sabbah de kans om nog eens $400 van het bureau van de monteur te stelen.

Die avond werd Sabbah gearresteerd en beschuldigd van winkeldiefstal, geldafpersing door dreigementen en autodiefstal. Volgens zijn advocaat, Peter Givorshner, had de automonteur de verantwoordelijkheid op zich genomen wat betreft het kwijtraken van de Mercedes. 
 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d