5-jarige doodt zusje met eigen wapen

1 mei 2013 om 19:44 door Jurgen van der Hoeven / anp
5-jarige doodt zusje met eigen wapen

In de Verenigde Staten heeft een 5-jarige jongen met zijn eigen geweer zijn 3 jaar jongere zus gedood. Dat liet het bureau van de sheriff in Cumberland in de staat Kentucky woensdag weten, meldde een lokale website.

Vorig jaar had de jongen het wapen van het merk My First Rifle (Mijn eerste geweer) gekregen. Het stond in een hoek van de woonkamer. Dinsdag stond zijn moeder op de veranda van het huis, toen de jongen het schot loste. Zijn zus werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar dat mocht niet baten. De producent van het wapen maakt reclame met een krekel met een geweer en de tekst 'kwaliteitswapen voor Amerika's jeugd'.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d