Rechter onthoofd in Oekraïne

17 december 2012 om 22:41 door Novum/AP
Rechter onthoofd in Oekraïne

KIEV - De politie in Oekraïne heeft een onderzoek ingesteld naar de brute moord op een rechter en zijn gezin. Hun onthoofde lichamen werden in het weekeinde aangetroffen in het appartement van de rechter in Charkiv. De hoofden zijn nog altijd niet terecht, zei minister van binnenlandse zaken Vitali Zachartsjenko.

Onderzoekers denken dat de moordpartij verband houdt met het werk van Volodimir Trofimov of met de verzameling antiek van de rechter. Volgens de politie hadden de daders zich zorgvuldig voorbereid. De autoriteiten hebben een beloning van omgerekend zo'n achttienduizend euro uitgeloofd voor informatie die naar de daders leidt.

Naast Trofimov zijn zijn vrouw, zijn zoon en de vriendin van zijn zoon om het leven gebracht.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d