Dochter heeft jarenlang seksuele relatie met vader

13 november 2012 om 09:27 door Carmen Dorlo
Dochter heeft jarenlang seksuele relatie met vader

Na enkele maanden nam Nicola haar nieuwe vlam mee naar huis en stelde hem voor aan haar moeder; het was haar biologische vader. Nicola had een seksuele relatie met haar 47-jarige vader die ze opgezocht had via internet. Dat meldt The Sun dinsdag.

Katrina gaf haar dochter aan bij de politie en de 47-jarige vader werd gearresteerd voor het hebben van seks met een meerderjarig familielid. Nicola wilde niets meer met hem te maken hebben. Na een jaar is haar vader, Andrew Butler, weer vrijgelaten en Nicola is weer voor zijn charmes gevallen.

Katrina, de moeder van Nicola en ex-vrouw van Andrew, vindt het misselijkmakend: "Toen Nicola haar vader opzocht op het internet wist ze verdomd goed dat het haar biologische vader was. Met dat idee in haar achterhoofd ging ze nog een seksuele relatie met hem aan. Het is echt misselijkmakend."

Katrina, uit Birmingham, ontmoette Andrew in 1984 toen ze 17 jaar oud was. Na een jaar trouwden ze en kregen ze een dochter, Nicola en een zoon, Lee. Na het krijgen van de kinderen ging hun relatie kapot: "Hij was een goede vader, maar we groeiden gewoon uit elkaar. Nicola was vier jaar oud toen we uit elkaar gingen."

Na een aantal jaar kreeg Nicola de behoefte om haar biologische vader te ontmoeten. Ze zocht hem op het internet, maar liet dit aan niemand weten. Stiekem begon ze hem te zien, maar vertelde tegen haar familie dat ze een relatie had met een zogenaamde 35-jarige 'Andy'. Uiteindelijk vond Katrina een foto waaruit duidelijk werd dat Nicola een relatie had met haar vader.

Nicola legt uit waarom ze koos voor een relatie met haar vader: "Ik zocht hem op het internet, omdat ik een normale vader-dochterrelatie wilde. Ik had hem al heel lang niet meer gezien. Ik weet niet waarom of hoe het is gebeurd, waarom het zo is gelopen."

Sinds januari, de vrijlating van haar vader, is Nicola niet meer gezien.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!