Siobian Heiblom
Siobian Heiblom Binnenland 13 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Rotterdamse slager één van de beste van het land

De Rotterdamse slager Dominique Melis Rotterdam-Hilligersberg is één van de beste slagers van Nederland. Vakblad Vlees Magazine bezocht slagerijen door Nederland, Dominique Melis kreeg de maximale drie sterren.

“Gelijk de maximale score, vergelijkbaar met de sterren van een Michelin restaurant, dat is gewoon top. Beter kan niet”, zegt de eigenaar trots tijdens een interview tegen RTV Rijnmond.

Geen antibiotica en groeihormoon

Er geen antibiotica of groeihormoon bij de dieren gebruikt. Naast het vlees kun je bij de slagerij ook zelfgemaakte soep kopen. Dat zijn een aantal punten die volgens de eigenaar een grote rol hebben gespeeld bij het bemachtigen van de sterren.

In Nederland zijn er in totaal vijf restaurants die de drie sterren hebben binnengesleept.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.