Rechtstreex wint Aardig Onderweg Award Publieksprijs

26 juni 2015 om 22:29 door Sophie Moerman
Rechtstreex wint Aardig Onderweg Award Publieksprijs
foto: Danielle Rijsdijk

De organisatie Rechtstreex is de grote winnaar van de Aardig Onderweg Award, die vrijdagavond werd uitgereikt in het Luxortheater in Rotterdam. Initiatiefnemers Arthur en Maarten namen de prijs in ontvangst uit handen van wethouder van Haven Pex Langeberg.

Lees ook: Aardig Onderweg Award naar hoogtepunt

Publieksprijs

De Aardig Onderweg Award is een prijs van € 10.000 voor mensen die iets bijzonders doen, ontwikkelen of betekenen in de stadsregio Rotterdam. Zowel Rechtstreex als de andere finalisten Rode Lint en Open Doek wonnen eerder al de geldprijs, maar alleen Rechtstreex won de publieksprijs. De uitreiking werd live uitgezonden door RTV Rijnmond.

Droom

Met het winnen van die publieksprijs ging er een mooie droom van de mannen in vervulling: ze gaan een bijzondere studiereis maken naar Californië, waar over een paar maanden het prestigieuze Sustainable Food Summit wordt georganiseerd. Rechtstreex geeft Rotterdamse consumenten de mogelijkheid om boodschappen bij de boer te bestellen. Via de site kiezen zij producten die ze vervolgens in hun eigen wijk kunnen afhalen. 

twitter: 614523271506227200

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!