Derde dag van fileleed door vrachtwagenpech

15 januari 2015 om 09:09 door Ruben Eg
Derde dag van fileleed door vrachtwagenpech
Vrachtwagenongeluk van woensdag bij Belfeld. | ANP

De ochtendspits is donderdag voor de derde dag op rij ontregeld door ongelukken met vrachtwagens. Dit leidde op diverse plaatsen tot lange files, zo meldde de VerkeersInformatieDienst (VID). Ook woensdag en dinsdag veroorzaakten vrachtwagens om diverse redenen veel fileleed in het land.

Ditmaal belandden onder meer op de A2 van Den Bosch naar Utrecht op zowel het knooppunt Deil als het knooppunt Everdingen vrachtwagens op de verkeerde rijstrook. In Brabant stond een vrachtwagen door een lekke band stil op de snelweg.

Datzelfde gebeurde op de A12 van Den Haag naar Utrecht. Later stonden ook op de A8 bij Zaandam, de A9 bij Amstelveen en de A20 bij Kleinpolderplein vrachtwagens stil door pech.

Pechweek

Woensdag creëerde een zoutzuur lekkende vrachtwagen nog veel fileleed op de A73 bij Roermond. Op de A73 bij Belfeld reed vervolgens nog een vrachtwagen achterop een file. Op de A44 richting Den Haag reed een vrachtwagen tussen Kaagdorp en Noordwijkerhout dinsdag in op een ander ongeluk.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!