Paardenmishandelaar slaat weer toe

1 augustus 2014 om 10:34 door © 2014 ANP
Paardenmishandelaar slaat weer toe

BUNSCHOTEN (ANP) - Twee merries die in een weiland langs de Bisschopsweg in Bunschoten stonden, zijn in de nacht van woensdag op donderdag mishandeld aan hun achterlijf. De politie gaat ervan uit dat dit vrijwel zeker weer het werk is van de paardenmishandelaar die dit jaar al tientallen dieren heeft toegetakeld. De dierenpolitie en een landelijk politieteam zijn druk op zoek naar de daders of daders, aldus een woordvoerder vrijdag.

De eigenaresse van de paarden in Bunschoten ontdekte de mishandeling donderdagmiddag. Uit onderzoek is gebleken dat rond half 5 's morgens twee mensen over een fietspad richting Bunschoten liepen. De politie zoekt naar deze mensen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d