Paard helpt vrouw ontkomen aan aanrander

11 augustus 2014 om 10:16 door Jurgen van der Hoeven
Paard helpt vrouw ontkomen aan aanrander

In Haarle is zondagmorgen van haar paard getrokken door een nog onbekende man. De man trok vervolgens de kleding kapot van de vrouw. Erger werd het gelukkig niet voor het slachtoffer; het paard schopte de man namelijk in zijn borstkas, waardoor de vrouw kon ontkomen. Dat meldt Tubantia.

De vrouw reed op haar paard toen een onbekende man haar gebaarde te stoppen. Toen zij daar gehoor aan gaf greep de man haar vast en trok de vrouw van haar paard. 

De politie ging direct op zoek naar de man, maar heeft hem nog niet kunnen vinden. De politie zoekt getuigen. Mogelijk is de man door de trap van het paard gewond geraakt. Dat kan mensen wellicht zijn opgevallen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d