Onduidelijkheid over grote elektronicazaak in Cool63 aan Coolsingel

20 augustus 2014 om 08:37 door Daniëlle Rijsdijk
Onduidelijkheid over grote elektronicazaak in Cool63 aan Coolsingel

Het pand aan de Coolsingel, project Cool63, begint steeds meer vorm te krijgen. Begin volgend jaar wordt het project, dat woningen, winkels en horecagelegenheden zal huisvesten, opgeleverd. Maar de plannen rondom de eyecatcher van het bouwwerk staan op losse schroeven. Ontwikkelaar MAB Development verkeert in onzekerheid over wat er met de grote ruimte gaat gebeuren waar Saturn zich zou vestigen. "Het enige wat wij weten, is dat de Media Markt-Saturn-Holding op dit moment bekijkt hoe ze zich in de markt willen positioneren. Het huurcontract ligt er en is getekend, maar op dit moment weten wij ook niet wat er gaat gebeuren", aldus woordvoerder Carlo Verhart. Plannen voor een grote Media Markt lijken niet voor de hand liggend. Al is het maar omdat de holding enkele meters verder aan het Binnenwegplein al een enorm filiaal heeft. "Er liggen op dit moment een paar scenario's klaar. Het is heel pril. We zijn net begonnen met kijken naar andere opties, maar één ding is zeker; er komt geen Saturn", aldus zegsman Rob Okhuijsen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d