Nederlander in Oostenrijk verongelukt

11 augustus 2014 om 11:53 door © 2014 ANP
Nederlander in Oostenrijk verongelukt

SALZBURG (ANP) - Een 24-jarige motorrijder uit Nederland is zondagmiddag in Galtür in de Oostenrijkse provincie Tirol verongelukt. De man maakte volgens lokale media deel uit van een groep van drie Nederlandse motorrijders die op de L-188 naar Galtür reden.

De eerste rijder reed ver voor de andere twee uit, toen de 24-jarige man in een flauwe bocht naar links de controle over zijn voertuig verloor. Hij knalde tegen een rots en werd in een beek geslingerd. De achter hem rijdende Nederlander schrok zo dat hij sterk remde en ook in de beek viel, op zijn 24-jarige landgenoot. De 24-jarige overleed, zijn landgenoot kwam er met lichte verwondingen van af.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d