VIDEO: Emotionele speech Frans Timmermans maakt grote indruk

22 juli 2014 om 09:52 door D. van Aken
VIDEO: Emotionele speech Frans Timmermans maakt grote indruk

Minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken heeft maandag grote indruk gemaakt met een emotionele speech in de VN-Veiligheidsraad . Hij sprak onder andere over de laatste momenten van de 298 slachtoffers van de aanslag op vlucht MH17 van Malaysia Airlines.

"To my dying day I will not understand that it took so much time for the rescue workers to be allowed to do their difficult jobs and that human remains should be used in a political game. I hope the world will not have to witness this again, any time in the future", is één van de uitspraken die Timmermans deed.

De speech van Timmermans kreeg op social media alom waardering.

Klik op de video en bekijk de gehele toespraak.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d