Twee dagen zon en warme temperaturen

3 juli 2014 om 10:50 door D. van Aken
Twee dagen zon en warme temperaturen

Het wordt weer heel even echt zomer in Nederland. Voor het eerst in ruim drie weken wordt het vandaag zomers warm met temperaturen van 25 graden of hoger. Voor de strandgangers is er ook goed nieuws, want de zeewatertemperatuur nadert de 20 graden.

De zon breekt vanmiddag uiteindelijk in heel het land goed door. Het wordt daarbij 21 graden op de stranden tot maximaal 27 graden in het zuiden van het land.

Morgen wordt het nog warmer in Nederland. Lokaal zelfs tropische waarden van 30 graden. Later in de middag en avond is lokaal dan wel een bui mogelijk. In het weekend gaan op meer plaatsen enkele buien vallen en wordt het minder warm.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d