Bossche vrouw ernstig gewond, man aangehouden

22 juli 2014 om 09:48 door © 2014 ANP
Bossche vrouw ernstig gewond, man aangehouden

DEN BOSCH (ANP) - Een 38-jarige man is dinsdagochtend aangehouden na een mysterieus incident in een huis aan de Wethouder Kuijpersstraat in Den Bosch. In het huis werd een 31-jarige bewoonster levensbedreigend gewond gevonden nadat er een brand was gemeld.

De politie ging eerst uit van een zelfmoordpoging maar vanwege verdachte omstandigheden werd de 38-jarige medebewoner aangehouden. ,,We gaan nu uit van een ander scenario'', aldus een politiewoordvoerder.

Ambulances, brandweer, politie en een traumahelikopter rukten dinsdagochtend uit naar het huis. De hulpdiensten trokken veel bekijks in de buurt.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d