Serious Request 2013: Arriva zet extra lange treinen in

20 december 2013 om 15:29 door D. van Aken
Serious Request 2013: Arriva zet extra lange treinen in

Arriva gaat per direct extra lange treinen inzetten richting Leeuwarden om de grote stroom van mensen richting het Glazen Huis aan te kunnen. Na de start van Serious Request 2013 woensdagavond waren de treinen zo vol dat treinreizigers niet meer konden instappen en achterbleven in Leeuwarden. Dat meldt Arriva vrijdag

Arriva rijdt in Friesland vanuit Leeuwarden op Harlingen, Sneek, Stavoren en Groningen. Op die lijnen worden tijdens het Glazen Huis extra treinstellen ingezet. Bovendien rijdt op zondag, maandag en dinsdag een extra avondtrein naar Stavoren.

Arriva had vooraf al besloten om langere treinen in te zetten, maar werd toch verrast door de enorme belangstelling voor het Glazen Huis in Leeuwarden. Volgens een woordvoerster ging het de eerste dagen al om 'duizenden en duizenden extra reizigers'. "En dat zullen er de komende dagen alleen maar meer worden.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d