Scoopshooters kieken 't weekend bij elkaar

4 november 2013 om 12:05 door Metro redactie

Het weekend door de ogen van Rotterdammers. Die opdracht stuurde Metro vrijdag uit via fotoapplicatie Scoopshot. Het resultaat mag er zijn. Regiogenoten uit groot Rijnmond vulden het weekend allemaal op een andere manier in.

Zo begon Hannie van Baarle uit Ridderkerk het weekend samen met haar dochter languit op de bank. Moeder en dochter verlekkeren zich, al tv-kijkend, aan een bak popcorn (foto 2). Urbian Fitz-james (42) die woont op het Noordereiland begon zijn weekend met vriendinnen Marjolein, Angelique, Karin, en Cynthia in de kroeg. Om precies te zijn op een borrel van Get Hip, aan de Bergseplas. "Vrijdagavond om zeven uur begon het feestje. Toen was het al pikkedonker buiten. We zijn dus maar eerst lekker aan de munt thee gegaan, voordat we bier en wijn hebben besteld. En het was grappig, want toen andere mensen zagen dat wij thee bestelden, ging iedereen spontaan ook aan de thee". (Foto 1) Rene Keijzer stoorde zich aan het knipgedrag van stadswachten in de Witte de Withstraat. "Stadswachten knippen 'verkeerd' geparkeerde fietsen zonder pardon los. Nog 1.000 fietsen te gaan hier in de straat. Te idioot voor woorden." (Foto 4)

Wethouder Arbeidsmarkt en Hoger Onderwijs Korrie Louwes stuurde de foto met de eerste taart voor alle honderdjarige Rotterdammers in het kader van 100 jaar Erasmusuniversiteit. Ook was ze bij de 13e Rotterdamse Dag van de Dialoog in het Dakpark Restaurant aan de Vierhavenstraat. (Tweede en vijfde foto)

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d