Roeibond gaat reorganiseren

18 november 2013 om 18:35 door © 2013 ANP
Roeibond gaat reorganiseren

De Nederlands roeibond (KNRB) gaat reorganiseren. Vooral door teruglopende subsidies sluit de KNRB het huidige boekjaar 2013 waarschijnlijk af met een verlies van ,,enkele tonnen'', zo liet bondsdirecteur Monica Visser maandag weten. Dat tekort kan de roeibond nog uit de financiële reserves opvangen.

,,Zonder ingrijpen in de organisatie, neemt het tekort in 2014 verder toe'', legde Visser uit. ,,We kiezen daarom vanaf komend jaar voor een kleinere, slagvaardige organisatie. Per saldo resulteert dat in een personeelsreductie van 5 fte.''

Gedwongen ontslagen bij de KNRB zijn volgens Visser onvermijdelijk.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d